torstai 11. elokuuta 2016

Marmoria.

Olen tehnyt havainnon että erityisesti sisustusmaailmaan mutta myös asusteisiin on rantautunut paljon marmorisia asioita ja esineitä. No okei, minä olen yleensä hieman aikaani jäljessä, joten voi hyvin olla että rantautuminen on tapahtunut jo kauan sitten ja ilmiö on menossa jo ohikin. Se ei silti muuta sitä tosiasiaa, että marmori näyttää silti edelleen ihan tosi hyvältä ainakin omaan silmääni!

 

Löysin jo alkukesästä paikallisesta ihanasta korutarvikkeita myyvästä KivaPutiikista täydellisiä marmorisia helminauhoja. Oli pakko kahmia niitä mukaan heti muutaman nauhallisen verran, ja teinkin niistä heti kotona rannekoruja. Tein tällaiset samanlaiset rannekorut myös äidilleni ja siskolleni - tiimikorut siis ;) Näitä helmiä löytyy niin kiiltävä- kuin mattapintaisenakin. Molemmat ovat kivoja (olen hullaantunut kaikkeen mattaan), mutta tein pääasiassa rannekorut noista kiiltävistä helmistä. Epäilyttää nimittäin hieman kuinka tuo matta käytössä reagoi - kuluuko mattapinta kenties pois.

 

Marmorihelmiä löytyi myös tällaisena harmaasävyisenä, jotka ovat nekin tosi nättejä. Ne eivät muodoltaan ole ihan pyöreitä, vaan niissä on tuollainen pieni "timanttihionta", jonka saattaa huomata kun oikein tarkkaa katsoo.


 

Ovat kyllä mielestäni aika kiva kombo näin kimpassakin. Ei sen oikeastaan niin väliä onko ollut jo muodissa vai menossa jo poiskin - pääasia että näyttää kivoilta!

1 kommentti: