torstai 16. kesäkuuta 2016

Kesäisiä kerttuja.

Innostuin taas kerran kokeilemaan fimomassaa, etteivät ehtisi ihan tuolla purkinpohjalla kovettua käyttämättöminä. Tässä kävi taas tietenkin totutulla tavalla; ihan muutamaa juttua lähdin tekemään, mutta idean lähdettyä lentoon vietimmekin fimon kanssa yhteistä aikaa ihan useamman tunnin verran. Osa ideoista jäi vielä toteuttamattakin, kun ei ollutkaan kätköissä sopivan väristä massaa. Ehkä palaan niiden ideoiden äärelle jollakin toisella kertaa.


 Pääsipä siis tälläkertaa kanojen sijasta orrelle muutama leppäkerttu! Minulla oli entuudestaan jo yhdet leppiskorvikset, jotka herättivät jatkuvasti ihailua ihmisisten keskuudessa. Niinpä päätin tehdä muutaman parin tällaisia leppiksiä jemmaan, jos joku innostuisi hankkimaan itselleenkin omat leppikset :)
 

Ja tosiaan, korviksiahan siis näistä tuli. Aika kivoja kesäksi!

 

Muutamat selvästi ovat paistatelleet auringossa hieman liikaa kun silmät katsovat mikä minnekin, mutta eikös se niin kuulu kesällä mennäkin... Ettei se nyt ole ihan niin justiinsa.

Aurinkoisia kesäpäiviä
toivottelee leppislauma ☼ 

(ps. näitä siis myynnissä - otathan yhtettä vaikka sähköpostilla, jos kiinnostuit! :)

1 kommentti:

  1. Kivan pirtsakkoja korviksia. Liityin äsken blogisi jäseneksi/lukijaksi. Sinäkin voit liittyä minun blogini jäseneksi, olisi kiva saada uusia blotuttuja.

    VastaaPoista