sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Täällä taas!

Oho. Kuukauden verran on mennyt enemmän ja vähemmän jossain muualla kuin blogin äärellä. Kuukauteen on mahtunut aika paljon kaikkea... Ja sen verran on pidellyt nyt hoppua, että se on sitten (jälleen) ollut tämä blogi josta on tullut karsittua.

Edelleenkään, tämänkään hiljaiselon aikana, ei käsillä tekeminen ole kuitenkaan unohtunut. On ollut välissä vaikka minkälaista projektia, ja nyt voisinkin niitä alkaa purkaa tänne näkyville. :) Aloitetaan vaikka tuosta aurinkoisesta ja helteisestä toukokuisesta äitienpäivästä ♥

 

Kortissä yhdistin sekä kortin että äitienpäiväkukat ;) Kaikessa yksinkertaisuudessaan on muuten todella kiva. Ja nyt parhaillaan minulla on käynnissä joku ääretön rusettibuumi, on pakko saada liimailla rusetteja joka puolelle. Tuohon se onneksi jopa sopi, ja toi kimppuun vähän lisää näköä.


Lahjaksi lähti muutamia rannekoruja. Innostuin yhtäkkiä noista perhoshelmistä tosi paljon, ne ovat mielestäni tosi kivoja ja eläväisiä helmiä juurikin koruihin käytettäviksi. Tein äidille pakettiin muutaman eri tyylisen korun samalla kerta; on kesäistä ja hempeää. Nämä kaikki on tehty koruvaijeriin, joka on myös yksi uusimmista villityksistäni. Avasi taas lisää mahdollisuuksia tehdä helmikoruja! On se jännä että vaikka sitä kaikkea lähes päivittäin tekee, niin silti sitä aina löytää jotain uutta. Joka on monelle muulle varmasti jo ihan tuttua juttua... :)

 

Rannekorujen lisäksi tein myös yhdet nappikorvikset. Nämä ovat siis setti - valkoiset nahkaiset kukat toistuvat niin korviksissa kuin rannekorussakin. Keskelle kukkaa liimasin helmet.


1 kommentti:

  1. Nuo kukkakorvikset ja rannekoru ovat koko ajan käytössä, ne ovat niin nätit ja sopii tähän alkukesään ❤. -mam

    VastaaPoista