lauantai 27. helmikuuta 2016

Ystäville.

Kaksi ystävääni saivat ystävänpäivälahjansa hieman myöhässä. Tulimme kuitenkin yhteistuumin siihen tulokseen että onneksi se ystävänpäivä voi olla vaikka joka päivä.

 


Lahjaksi lähti molemmille itsetekemäni (ylläriiii) korut ja heijastimet. 

Materiaalina koruissa on käytetty kutistemuovia. Olen siitä niin innostunut, että ohikulkumatkalla viime viikonloppuna oli pakko poiketa askarteluliikkeeseen hamstraamaan lisää ;) Ideoita olisi loputtomiin, mutta jostain pitäisi taas löytää sitä ylimääräistä aikaa istuakseen ja askarrellakseen. Tällä kertaa kuitenkin syntyi siis tuollainen graafisempi pöllö kaulakorun muodossa ja lintuorigamikorvikset. Nuo origamilinnut miellyttävät myös omaa silmääni, joten saattaa olla että täytynee tehdä itsellenikin vastaavat...

 

Heijastimen tein valkoisesta heijastinkankaasta (uusi tuttavuus minulle, mutta pakkohan se oli kokeilla kun silmiin sitä sattui). Tuon kuvan teipin takia ei hirveän hyvin erotu, mutta kiinnityssysteeminä tässä on siis avainnauhoissakin käyttämäni papukaijalukko. On sen ansiosta helppo ja varma kiinnittää esimerkiksi laukun vetoketjuun.


 

 

Koruille tein itse leikkailemalla ja leimailemalla tuollaiset "alustat", joiden ansiosta ne pysyivät paremmin lestissään kun sujautin ne heijastimen kanssa pieneen paperipussukkaan.

Taas tuli kyllä todettua, että mun ystävät on ♥!

3 kommenttia:

  1. Kiitos paketista. Oli kyllä ihan täydellinen setti ❤

    VastaaPoista
  2. Kiitos paketista. Oli kyllä ihan täydellinen setti ❤

    VastaaPoista
  3. Kutistemuovin perässä päädyin tänne ihastelemaan origamilintujasi, hienot!

    VastaaPoista