tiistai 23. helmikuuta 2016

Valopää.

Olen innostunut (varmaan kevättä rinnassa) heittämään pois kaikkea ylimääräistä tavaraa. Meillä oli taannoin perheemme naisväen kesken kirpputoripöytä, ja sinne samaan pöytään ymppäsin esimerkiksi ylimääräisiä LANKOJANI myyntiin. Ja kyllä, olen osin samaa mieltä että ei kenelläkään voi olla YLIMÄÄRÄISIÄ lankoja. Mutta tutkittuani lankavarastojani ja kovasti aivonystyröitäni hierottuani en vain yksinkertaisesti enää keksinyt kaikille langoille mitään täydellistä projektia joihin olisin ne voinut upottaa. Siispä pistin sellaiset kerät karusti myyntiin.

Tai no en ihan kaikkia sellaisiakaan. Esimerkiksi kirkkaan pinkki lanka jossa kulki ohutta heijastinta seassa oli pakko saada tungettua mukaan johonkin tekeleeseen.

 

Tällaiseen se sitten upposi. Pipoon. Saa ihan valopäänä sitten aamuisin kulkea töihin.

 

Noooo, tulihan siitä ihan hauska. Virkkasin tämän osittain tämän Urban Jungle -trendin innoittamana juurikin tällä "popparivirkkauksella", johon löytyy muuten erittäin hyvä ohje Pipon ytimestä -blogista, eli täältä. Virkkaaminen oli nopeaa ja hauskaa, joten kauhean montaa tuskallista työntuntia en upottanut tähän. Tuo harmaa lanka tuolla seassa on Novitan Naavaa, pehmeää ihanaa akryylilankaa. Onneksi keksin laittaa sitä tuohon resoriosaan, niin ei korvia palele! Tuo popparityylihän on nimittäin tuollaista aika reikäistä. Mutta onneksi heijastinlankani oli paksua, niin tuntuu pipo silti ihan lämpimältä!

Nyt ei muuta kuin myssy silmille ja töppöstä toisen eteen, luulisi autojen näkevän meikämantan jo kaukaa!

Ps. Eilen sain vihdoin sujautettua viimeiset ystävänpäivälahjat maailmalle, joten pian esitellään sitten nekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti