perjantai 5. helmikuuta 2016

Mammalomalaiselle.

Ihana tiimikaverini jäi äitiyslomalle. Teimme toisen tiimikaverini kanssa sellaisen ratkaisun että mammaloman koittaessa muistamme tulevaa äitiä pienellä selviytymispakkauksella.

Keräsimme pussiin kaikenlaista hyödyllistä, jonka ajattelimme valmistavan työkaveriamme tuleviin äitiyiden koitoksiin. Pussissa oli muunmuassa vauvalehti, hauska äitiyteen liittyvä hömppäromaani, Sisuja, kahvia, herkkuja, tyynyliina jotta voi tankata unta.... Ja sitten minun tekemäni töppöset, joilla voi tepastella pehmein askelin vauvaa odotellessa.

 

Nämä ovat siis "samaa sarjaa" aiemmin esittelemieni huopatossujen kanssa. Siis niiden, jotka tein yllätykseksi eräälle työkaverilleni ;D Näistä tuli väritykseltään tällaiset maanläheiset, kovasti tiimikaveriani muistuttava värikimara. Tein nämä aavistuksen erilailla kuin ne edelliset, ja voisinkin sanoa nyt tykästyneeni enemmän tähän malliin. Edellisissä tossuissa kikkailin tasoneuleen kanssa ja vaihdoin suljettuun vasta kärjessä, mutta nyt tein nämä tossut ihan perinteisen villasukan mallilla - joskin siis huomattavasti lyhyemmällä varrella. Tuli tosi pehmoiset! Lankana oli Novitan Joki, ja tällä kertaa rohkenin rykäistä pesukoneen kerralla kuuteenkymppiin!


Tossujen lisäksi minun vastuulleni jäi kortin tekaiseminen. Siitä tuli tällainen;


Olipa kerrassaan kamalan vaikea keksiä millaisen kortin tekee äitiysloman kunniaksi! Minulla on miljoona ideaa mielessäni millaisen kortin voin tehdä sitten kun vauva syntyy ja viemme vauvan muistamisen, mutta että äidille... No, aivojen raksuttaessa tyhjää syntyi sitten kuitenkin tällainen tuttikortti, joka liippaa mielestäni aika läheltä vauvakorttia.


 

Ihan omaksikin yllätykseksi kuitenkin sen verran aivoissa raksutti että runosuoni lähti sykkimään ja sain vuodatettua korttiin vielä omakeksimän runonkin. Toivottavasti tuo toivottamamme onnellinen olo ja levollinen elo ovat juuri niitä tuntemuksia, jotka saattelevat pienen suloisen nyytin tähän maailmaan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti