perjantai 8. tammikuuta 2016

Sukkia pukinkontissa.

Hei toverit, se on sellainen juttu että viimeisiä joululahjoja pukkaa esille! Tämän jälkeen voidaan sitten siirtyä jo ihan muiden kuin joulujuttujen pariin. Useampi juttu odotteleekin jo muistikortilla esiinmarssiaan.

Nyt kuitenkin näihin viimeisiin lahjoihin. Eli tietenkin villasukkiin! Eihän se ole joulu eikä mikään jos ei tule pukinkonttiin tehtyä ollenkaan villasukkia.
Tällä kertaa sukat lähtivät ystäväpariskunnallemme, molemmille omien mieltymystensä mukaiset. Nämä miehelle tekemäni sukat tunnustavat KHL-seura Jokereiden värejä...

 

... ja naiselle tekemäni sukat puolestaan ovat Late Lampaat, josta hän tykkää huumorimielessä paljonkin. :)

 

Idea sukkiin syntyi aika huomaamattani. Nuo Jokerisukat ovatkin ihan perinteiset miestensukat ilman poppaskonsteja, mutta Facebookissa Latesukkiin törmättyäni tiesin heti kenelle ne teen.

 

Ohjetta minulla ei näihin sen kummemmin ole ollut, vain noita varren 'möykkyjä' (eli kuplaneuletta) varten piti vähän googletella. Sekään ei kuitenkaan loppujenlopuksi ollut mitään rakettitiedettä, vaan syntyi aika joutuisasti. Loput teinkin sitten ihan omasta päästäni, ja sen jotenkin tuosta ehkä huomaakin... Eivät siedä lähempää tarkastelua ;D Ja lopullisesti turhauduin kiinnittäessäni huovasta tekemiäni korvia, joten uskokaa tai älkää - tuo toinen puoliskoni kiinnitti ne puolestani! ♡

 

Tarkoitus oli tehdä itsellenikin tällaiset Latet töihin, mutta nyt puikoilla onkin jo tyystin erilaiset työsukat. Palaamme niihin jossakin vaiheessa :)

Pirsakkaa alkavaa pakkasviikonloppua! ☼

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti