maanantai 4. tammikuuta 2016

Pientä kivaa paketeissa.

Edelliset paketit olivat tiukasti käytännöllisyyteen sidottuja, ja aika samalla linjalla mennään edelleen. Nämä pienet kivat paketintäytteet ovat muuten ehdottomasti sellaisia, joista kannattaa poimia idea esimerkiksi ystävänpäiväksi!

Tällaisen tee-se-itse -kynän tein kummitädilleni joulumuistamiseksi. Kynän teeseitse -osuus on siis tuo varsi, jossa on noita helmiä. Ostaessani kynän rungon helmiä ei ollut valmiina, vaan minun tuli koota kynään mieleiseni koristeet itse. Rungon ostin Helmien Talo nimisestä korutarvikeliikkeestä, ja tuota runkoa näyttääkin löytyvän heidän nettikaupastaan (eli TÄÄLTÄ). Muutamilla messuilla tähän Helmien Taloon tutustuneena en voi muuta kuin suositella - eikä tämä ole mikään maksettu mainos! :)


Idea kynään syntyi siis siitä että jo jokin aika sitten tein äidilleni yllätykseksi tällaisen kynän. Se on äidin työssä paljon esillä, ja on kuulemma kerännyt paljon huomiota. Myös kummitätini tekee asiakaspalvelutyötä, joten ajattelin kynän tuovan kivaa pientä näköä myös hänen työpöydälleen.


 

Muutaman muuhun pakettiinkin sujautin pieniä kivoja juttuja - eli heijastimia, yllätysyllätys! Tällä kertaa timantteja klipsikiinnityksellä.

 

Laitoin tuohon heijastimen "nauhaan" vielä lisää timantteja tuolla minun hienolla kuumennuslaitteella. Laitteen ideana on siis se, että timanttien takapuolella on liimapinta ja tuolla kuumennettavalla tikulla painettaessa timantti liimaantuu kangaspintaan kiinni. Eihän niitä timantteja nimittäin voi naisilla koskaan olla liikaa ;)


Ja taitaakin muuten tilannetta tarkasteltuani olla niin, että enää muutamat pienet lahjat ovat esittelemättä! Sitten saadaan taputeltua joulu pakettiin ja pistetään nenä kohti kevättä...

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Hei sun kantsis laittaa blogiarkisto näkyville, että sais sieltä kurkata aikajärjestyksessä kivoja tekeleitäsi. Toki tunnisteidenkin avulla pääsee klikkaamaan... Hyvää vuotta 2016!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maiju vinkistä! Olen itse aina kokenut nuo tunnisteet jotenkin helpommiksi selauskeinoiksi, mutta ehkäpä joku kaipaakin arkistoa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi! :)
    Ihanaa alkanutta vuotta, kiitos kivasta kommentistasi!

    VastaaPoista