perjantai 29. tammikuuta 2016

Lehtiä ja rusetteja.

Oho. Väitin jo kauan sitten paljastaneeni kaikki itse tekemäni joululahjat. No enpä vaan vielä ollutkaan kaikkia paketteja täällä avannut! Muutamat korvikset nimittäin löytyivät vielä kamerasta. Huomaa myös kuvissa keikkuvat joulupallot - ne on sentään jo purettu pois, vaikka näitä kuvia ei vielä tänne ollutkaan purettu ;)

 

Äidilleni ja tädilleni lähti siis joulupaketteihin muutamat korvikset. Äidille lähti sekä nuo hopeiset lehdet että ruseteista roikkuvat mustat kivet, ja tädilleni sitten nuo toiset hopeiset lehdet.


 

Nuo lehdet ovat aivan valtavan kauniit! Hetken mietin niihin koukkuja laittaessani että ovatko liian prameat arkikäyttöön, mutta näistä on kuulemma tullut äitini suosikkikorvikset. Ovat jatkuvassa käytössä :) Itse tykkään kyllä ehkä lehtiäkin enemmän noista rusettikorviksista - harmi kun tällaisesta kamerakuvasta ei näy kuinka kauniisti ne roikkuvat ja kimaltelevat korvissa!Paketointi hoitui mustan kartonkin, kuviosaksien, leimasimien ja valkoisen leimasinmusteen avulla. Aika kivoja pienellä vaivalla, vaikka itse sanonkin!
Olen huomannut viimeaikoina keskittyneeni enemmän ehkä neulomispuuhiin kuin tällaiseen pieneen askarteluun. Nämäkin näköjään menevät minulla hieman kausittain. Onneksi nyt on kuitenkin tiedossa ainakin ystävänpäivä, joka toivottavasti antaa lisäintoa istua taas korutarvikkeiden ääreen. :) Paitsi muutama itselleni tekemä (pitkästä aikaa!) koru odottelee puolivalmiina loppuunsaatteluaan ja kuvaamistaan, pitääkin pistää viikonlopun aikana tuumasta toimeen ja saattaa nämä projektit loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti