keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kiekkohuumaa!

Pistetäänpä tähän väliin timanttien ja helmien sijaan jotain miehekkäämpää - eli mitäpä muutakaan kuin jääkiekkoa! Sehän on parhaillaan hyvinkin ajankohtainen aihe, onnea vaan pienillesuurille leijonille!


Löysin siis tällaisia pieniä SM-liigan kiekkomiehiä kerran alennuskorista. Niitä oli pussissa aina kaksi, ja viisi pussia sai sopuisaan hintaan. Kun näin nämä pussit siellä kaupan laarissa, ajattelin välittömästi tarvitsevani niitä johonkin. En tiennyt vielä mihin, mutta tiesin että johonkin. Aikani emmin kuitenkin mutta lopulta sujatin ostoskoriini yhteensä kymmnen kiekkoilijaa.

 

Tohkeissani näitä esittelin siskoni poikaystävälle, joka innostui välittömästi nähdessään minkä joukkueen edustajia pusseistani oli paljastunut. Todettakoon siis tähän väliin että kiekkoilijoiden joukkueet tulivat yllätyksinä - niiden valitseminen ei onneksi ollut vastuullani ostopäätöstä tehdessäni ;D

 

Tein heti hänelle itselleen yhden kiekkoilijan, mutta tämä HIFK -mies meni hänen punasydämiselle kaverilleen. Ukosta syntyi avaimenperä helposti; reikä pienellä terällä ukon päähän, siihen silmukkaruuvi kiinni. Silmukkaruuviin puolestaan kiinni ketjullinen avainrengas. Tadaa, valmis!Jokunen pelaaja on vielä jäljellä. Nyt mietin mitä niiden kanssa puuhaisi. Nämä avaimenperät on kyllä kivoja... Tunnustaako kukaan ruudun toisella puolella olevansa kiekkofani? Onko joku tietty joukkue mielessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti