sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Paljastuksia!

Nyt on se suurin joulun taika takanapäin, ja voi alkaa livauttelemaan esille paljastuksia mitä kaikkea pukin paketteihin oli kääräisty. Minä toimin pukin apulaisena tänä(kin) vuonna, ja omalta osaltani siis kääräisin muutamia paketteja papereiden uumeniin. Niistä osa oli kaupasta hankittuja ja osa omista käsistä syntyneitä, joten ajattelinkin muutamien seuraavien kirjoitusten aikan käydä läpi mitä kaikkea sitä tulikaan tehtyä. Näistä kun suurin osa on sellaisia joilla voi ilahduttaa lähimmäisiään ihan vaikka arjen touhujen keskellä, kun eivät ole luonteeltaan mitenkään erityisesti jouluisia.

Kurkistettakoon kuitenkin ihan ensimmäisenä kirjenkuoreen - millaisen joulukortin se oli tänävuonna syönyt?

 

Perinteiseen tapaani minä teen joka vuosi joulukortit itse. Koska ainakaan vielä tässä vaiheessa tuttavapiiri ei ole niin iso että itsetehden korttien tekeminen pitäisi aloittaa jo maaliskuussa, niin teen ne tosiaan mielelläni alusta loppuun itse. Myönnettäköön kuitenkin että tänä vuonna epätoivon hetki iski siinä vaiheessa kun taittelin noita minikokoisia rusetteja pakettien päälle...

 

Niin typerältä kuin se kuulostaakin, minun silmääni osui ihan vahingossa Pinterestin uumenista jo tosi kiva malli ajatellen ensivuoden joulukortteja. Pitänee laittaa kalenterinväliin muistilappu, että idea palaa mieleen sitten lähempänä sitä ensijoulua. Jos nyt keskittyisi sitten tässä keväämmällä johonkin muihin asioihin kuin joulukortteihin. :)

Seuraavaksi siis luvassa itsetehtyjä pikkupaketteja! 


3 kommenttia:

  1. Kivannäköinen korttimalli! :) Ja täytyy myöntää, että olen itsekin jo pinnaillut joulukortti-ideoita ensi vuodeksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille!
    Ja Katri, kiva kuulla että jonkun toisenkin ajatukset laukkaavat jo tulevassa! ;) Onneksi tässä osuu sentään väliin esimerkiksi tuo ystävänpäivä, joka on aina yhtä hyvä syy väsätä kivoja kortteja ja muistaa ystäviä.

    VastaaPoista