sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulupuu on rakennettu... ♫

Olenpas näköjään ahkerasti pari edellistä postausta ollut fimomassan lumoissa :) No nyt tulee hän jotain erilaista!
 Niin on nimittäin nyt viimeaikoina erilaisissa käsityöyhteisöissä ja -blogeissa näkynyt ihania liimaseoksella kovetettuja valopalloja, joulukuusia, lahjapaketteja.... Ja niin minäkin näppäränä tyttönä päätin mennä virran mukana.

 

Päädyin tekemään joulukuusen. Ajatus oli kieputtaa vesiliimaseoksessa kastettua vihreää villalankaa kelmutetun styrox -tötterön päälle ja antaa jämähtää. Jämähtämisvaiheen jälkeen nostaisin näppärästi tötterön kelmun ansiosta pois, ja pujottaisin nätisti pienet patterivalot joulukuusen sisälle.
No...

 

Tuli siitä kuusi. Muuta ei se sukkelasti kelmusta huolimatta irronnut, eikä se kummoista tuulenpuuskaa tarvitse kaatuakseen. Ehkä olisi saanut se liimaseos olla vielä vähän liimaisempi...

 

Eikä sinne sisälle kyllä valoja saa nätisti. Yritin minä vielä viimehädässä niitäkin tunkea, mutta luovutin. Nyt se saa tuossa hyllynreunalla olla peikkotontun seurana siihen saakka kunnes kallistuu lopullisesti nurin.
(Tuo peikkotonttu on muuten ensimmäinen omaan kotiini hommattu joulukoriste - sain sen isältäni. Isäni mielestä se näyttää minulta.)

Ihan ei siis aina mene niinkuin on suunnitellut. Vaatii ehkä vielä vähän kehittämistä tämä minun taitoni tässä lajissa. Jännityksellä odottelen kauan tuo kuusi pysyy pystyssä - lupaan laittaa Teillekin sitten kuvan lopputuloksesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti