keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Loistavia juttuja!

Tosiaan, loistavia juttuja. Loistavia juttuja ovat sanan monessa eri merkityksessä nämä heijastimet joita innostuin ahkeroimaan. Niitä on lähteny tutuille ja niille vähän tuntemattomammillekin, onpahan tuo nimittäin aika vaivaton ja huomaamatonkin henkivakuutus. Niin, ja halpa.
 

Niin on monta erilaista idealamppua päässä syttynyt että monenlaista on ollut pakko kokeillakin. Tehtävälistalle onkin valikoitunut nämä kaikki omat lempparini - uusimpana juttuna nuo hurrrjat pääkallot.
 

Näitä heijastimia ajattelin pujauttaa myös yhteen jos toiseen joulupakettiin, ja aika hyvin omatkin ulkovaatteet ovat tulleet loistavammiksi tämän heijastinintoiluni myötä :D Ehkä voisi ajatellakin että ei huono intoilu ollenkaan. Minua pelottaa autoilla hämärällä kun pelkään jatkuvasti että kaikki eteeni osuvat kävelijät eivät ole yhtä kovia intoilijoita aiheesta kuin itse olen...


Näitä minä voin muutamaa euroa vastaan muuten postittaakin jos halukkaita siellä ruudun toisella puolella on. Harmittaa kun intoa olisi kokeilla aina vaan enemmän ja enemmän uusia ideoita tähänkin teemaan liittyen, mutta nyt näyttää jo siltä että aika alkaa tulla vastaan. Toisinsanoen siis työ haittaa vapaa-aikaani. ;) Ehkä keskityn ensin kiikuttamaan nämä jo valmiina olevat yksilöt maailmalle ja katsellaan riittääkö sitten vielä intoa tehdä muutama ylimääräinenkin.

 

Loistavaa loppuviikkoa!  ☼☺

1 kommentti: