lauantai 14. marraskuuta 2015

Ja niin niistä syntyi...

Avaimenperiä!

 

Pora kourassa aikani heiluttuani lopputulos oli tämä. Ajatus näihin lähti taas hieman lentäen, kun työkaverini ihasteli korvissani keikkuvia värikynäkorviksia (kurkkaa tästä). Hän mietti että ne olisivat hänen lapsensa opettajalleen hyvät kiitoslahjat kuluneesta kouluvuodesta - mikäli opettaja olisi nainen. Mutta hän on mies. Että on hirveän vaikea löytää tai keksiä miesopettajalle mitään pientä kivaa.No minä hetken asiaa mietin, muutamat reiät porasin ja narut pujotin. Lopputuloksena oli hieman korviksia miehekkäämpiä pikkulahjoja - nimittäin avaimenperiä tietokoneen näppäimistöistä. No okei, meni kokeiluerään mukaan myös muutama Scrabblepalikka.

 

 

Puoliskoni seuraili näiden tekemistä sivusta ja naureskeli, mutta eräänä kauniina iltapäivänä hän kantoi minulle yllätykseksi kolme vanhaa näppäimistöä. Lisää materiaalia siis on saatu, ja muutamat uudet avaimenperät voi jälleen tehdä - nämä nimittäin menivät jo ;-)
Jonkun puolisko ehkä toisi yllätykseksi toiselle kukkia, mutta minä olin kyllä varsin tyytyväinen näihin näppäimistöihinkin!

 

Nämä ovat kyllä omasta mielestänikin aika hauskoja! Ja näppäimistöistä löytyy yllättävän hyviä osumia, kuten nuo 'Home' ja 'Pause Break' -näppäimet. Hyviä ideoita vaikka viinipullon kylkeen, kun haluaa tarjota opelle pientä pausea koulukiireisiin ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti