keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Silmänruokaa.

Kovasti olen viimeaikoina puikot sauhuten neulonut, ja myös heijastinhommia on ollut to do -listalla melko paljon. Välissä on ollut kuitenkin pakko ehtiä tekemään myös näitä koruhommia...
Näiden korujen tarina alkoi Helsingin Wanhan Sataman käsityömessuilta. Olin kierrellyt messut jo kahteen otteeseen ja suunnittelin kotiinlähtöä, kunnes törmäsin erään firman "jämämyyntiin". He myivät osastollaan siis varastonsa ylijäämää, jota eivät kuulemma tavallisesti harrasta messuilla tai muuallakaan. Sillä samalla hetkellä kun näin osaston tiesin että se on menoa nyt. Kaikkea aaaivan ihanaa! Ja sitäpaitsi vielä kierrätysidealla, kun eivät mene roskikseen vaikka jäävätkin firmalla käyttämättä.

Paniikki kuitenkin iski, kun valikoimaa oli niin mahdottomasti. Aikani siinä hypisteltyäni ja myyjän kanssa haasteltuani poistuin paikalta maltillisten ostosten kanssa - aion nimittäin iskeä Tampereen Kädentaitomessuilla osaston kimppuun uudestaan! Ja tällä kertaa paremmin valmistautuneena, kun tiedän mitä kaikkea ihanaa siellä odottaa ;) Nyt keskityin kuitenkin lähinnä haalimaan itselleni silmänruokaa, ja tällaista sain muutamista ensimmäisistä herkuista aikaiseksi;


 

Ostin osastolta muunmuassa neljä tölkkiä Pepsiä sekä kaksi haukattua suklaalevyä. Suklaat ja toiset Pepsit taidan pitää itselläni, mutta yhdet tölkit ajattelin vapauttaa myyntihommiin mukaan. :)

 

Sen lisäksi pistin koriini tertun banaaneja ja pehmiksen. Todellisuudessa nämä kuuluivat sellaiseen pieneen "romupussiin" jossa tuli mukana myös kirsikoita, lisää jätskejä, mansikoita, karkkeja... Mutta ensimmäisenä testiin pääsivät nämä.

Kuten arvata saattaa, etenkin nämä kaulakoruherkut ovat saavuttaneet töissäni suuren suosion. Jopa niin suuren, että banaaniterttu irtosi jo kertaalleen kun niin paljon pieniä sormia oli samaan aikaan sen kimpussa :)

Jatkaisikohan Tampereellakin herkutteluteemalla, vai siirtyisikö esimerkiksi hipelöimään söpöjä Barbien korkkareita, minikameroita, pieniä lelueläimiä.... Uugh, valinnanvaikeus iskee jo nyt!

Muutamat muutkin kivat korut ovat viimeaikoina syntyneet, niistä lupaan kirjoitella myöhemmässä vaiheessa myös. Seuraavaksi voisi kuitenkin olla luvassa pieni tuunausvinkki....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti