sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Sunnuntaiaamun savotta.

En yleensä tykkää laittaa esille tänne kuvapläjäyksiä, jotka sisältävät sitä sun tätä. Tykkään mieluummin esitellä projektin kerrallaan. Mutta kun nyt sattui olemaan eräs niinkin toimelias sunnuntaiaamu että kaikki tämä alla esittelemäni syntyi muutaman hassun tunnin aikana, niin päätin ne kaikki nyt kerralla tässä esitellä. 

Ensimmäisenä esittelen nämä tekemäni "mainoskorut", jotka tein itseni lisäksi myös äidilleni ja siskolleni. Jatkossa myyntihommissa voimme sitten käyttää näitä ;) Äiti sattui olemaan paikalla kun näitä tein, ja ehti esittää toiveen saada itselleen Jopas -korvakorut. Siskoni joutunee tyytymään tuohon samalaiseen rannekoruun kuin minkä  itselleni tein.
Korviksiin käytin valmiita askartelukaupasta ostamiani korvisrenkaita, ja rannekorut pujotin vahvaan läpikuultavaan kuminauhaan. Kirjainhelmet ostin Sinellistä.

 

Sitten syntyi tämä heppa-avaimenperä. Tilasin taannoin noita hevosenpäitä, ja muutamasta sellaisesta syntyi kaulakorut. Kaksi ylimääräistä jäivät vielä odottamaan käyttöään, ja nyt tästä toisesta tein eräälle heppatytölle avaimenperän koulureppua koristamaan. Kuva ei nyt ihan anna oikeutta tuolle hevoselle, se on meinaan todellisuudessa kuitenkin ihan näyttävän kokoinen!

  

Ja syntyipä tuon saman aamun aikana myös tällaiset pikaiset korvakorutkin äidille, joka kaipaili puna-musta-harmaaseen mekkoonsa sopivia korviksia. Minulla oli tuollaiset ihanat punaiset lättylasihelmet sattumalta tallessa, joten niistä sai äkkiä ihanat roikkuvat syksykorvikset. Nuo mustat pitkulahelmet ovat kyllä mielestäni myös kovin sympaattisia. :) 

Sitten tein tuollaisen Halinallekorun. Tuo vihreä halinalle on roikkunut jo hyvän tovin irrallaan työkalupakissani, kun en oikein ole löytänyt sille sopivaa käyttötarkoitusta. Johonkin olin sen selvästi joskus suunnitellut, sillä olin porannut sen päähän reiän. Nyt kieputin siihen silmukkaruuvin, ja irrotin jostain Kindermunakorusta vihreän nauhan (jossa muuten ekstraplussana tuo turvalukko lapsia ajatellen!). Mallailtuani hetken korua päätin pujottaa tuonne riipuksen juureen vielä valkoisen puuhelmen tuomaan väriä ja näköä koruun.


 

Ja viimeisimpänä aamutekeleenäni on tämä nahkainen rannekoru, jollaisia esittelin muutaman täällä jo aiemmin kesällä. Nyt äitini työkaveri oli nähnyt sen äidilläni kädessä, ja halusi samanalaisen. Tarpeita on vielä sen verran jäljellä, että sain hänelle tällaisen tehtyä. Myös oma vastaava rannekoruni on ollut käytössä PALJON, tämä on mielestäni älyttömän kiva! Ja niin helppo käyttää, kun näihin olen laittanut järjestään nuo magneettilukot. Pujahtaa käteen ilman että tarvitsee nykiä naapuria avuksi kiinnityshommiin. :) Jos haluat kurkata ensimmäiset kokeiluni näistä nahkakoruista, niin se postaus löytyy tästä .

Näitä tällä kertaa, melkoinen sekalainen seurakunta. Toivottavasti pysyit kärryillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti