lauantai 5. syyskuuta 2015

Nutturapäinen puupää.

Aina välillä tässä askarteluharrastuksessa tulee tehtyä sellaisia omia uusia lempparijuttuja. Voin kyllä väittää että kaikki tekemäni korut ja käsityöt ovat sellaisia joista itse pidän, mutta sitten välillä sitä pamahtaa päähän tällaisia ihan omannäköisiä ideioita. Tässä on niistä yksi.

 

Minä RAKASTAN puuhelmiä, mustaa paksua nauhaa ja nutturaa. Yhdistin nämä kaikki lempiasiani koruksi, ja nyt kaulassani roikkuu mustassa nauhassa nutturapäinen puupää.


Ajatus tästä syntyi yhtäkkiä ja se piti päästä toteuttamaan heti. Puuhelmiä ja mustaa maalia sattui löytymään kotoa, joten toteutuskin kävi aika äkkiä. Hyvä kun maltoin odottaa lakan kuivumista ;)


Tuon naaman piirtelin vain vapaalla kädellä, ja siihen en ole ihan tyytyväinen. Minulla oli visio siitä millaisen haluan, mutta tässä 'mulle-äkkiä-kaikki-heti' -puuskassani en sattunut löytämään laatikoistani oikean väristä maalia, niin tyydyin tällaiseen hätävarakokeiluun. Seuraavaa vastaavaa korua ajatellen voisin ehkä malttaa jo syventyä kaivamaan laatikoitakin.
 

Näitä huonolaatuisia kuvia pahoittelen, otin ne kyllä ihan kunnon kameralla mutta vasta siirrettyäni kuvat koneelle aloin tutkailemaan niiden laatua. Hups vaan, oli jäänyt vähän väärät asetukset kameraan ja siksi nämä ovat poikkeuksellisen sumeita. Ehkä niistä kuitenkin käy selväksi, millainen pallopää on uusin ystäväni. :)

Seuraavaksi ajattelin vilauttaa Teille muutamia markkinakuvia (ollaan koluttu ahkerasti kahdet markkinat kahden viikonlopun aikana) sekä uusinta villitystäni askartelun saralla. Luonnoksissa odottelee myös sadetakin pikatuunausesittely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti