torstai 24. syyskuuta 2015

Narria naurattaa.

Jopas on taas kiirettä pitänyt! Blogi tuntuu olevan aina se ensimmäinen, joka siitä kärsii. Omien hermojeni lisäksi, meinaa nimittäin ottaa päähän kun ei ehdi edes väsäillä mitään tänne Teille näytille. :) Olin jotenkin siinä mielikuvassa etten ole tämän kymmenen hiljaisen päivän aikana edes tehnyt mitään projekteja, mutta onneksi kurkkasin kameraan! Olenhan minä näköjään ihan huomaamattani saanut aikaan vaikka mitä kivaa.

Ensimmäisenä taidan alkaa purkaa tuota kameran kuvapaljoutta eräistä korviksista. Nämä korvikset olivat osittain "tilaustyö", kun puhuin töissä tekeväni itselleni moisia, ja työkaverini (miespuolinen) halusikin vaimolleen ylläriksi samanlaiset. Niinpä kaivoin esiin vanhan tuttavani kutistemuovin, ja pistin uunin kuumenemaan.

Tein siis Jokerit -KHL-joukkueen logokorvikset. Niinkuin kannatuskorvikset tosifanille siis! En todellakaan ole hyvä piirtäjä, mutta mallista katsottuna yritin saada edes lähestulkoon samalaiset aikaiseksi. Tällaiset niistä sitten tuli.
 

 

Saajansa oli ainakin todella ilahtunut ja otettu, ja pitkään ihmetellyt että mistä tällaista voikaan keksiä. No, enpä tiedä! Ideoita vain putkahtelee. ;) Kooltaan ne ovat aika isot ja jouduinkin miettimään tovin olisiko pienemmät olleet paremmat, mutta tuleehan näiden fanikorvisten nyt näkyä ja kuulua! Olkoon isot ihan luvan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti