torstai 10. syyskuuta 2015

Avainnauhoja.

Noniin, nyt tulee lupaamiani avainnauhoja! Niihin hurahdin edellisten myyjäisten jälkeen. Huomasimme että niille on kysyntää ja niihin riittää kiinnostusta, joten päätin tarttua tuumasta toimeen ja tehdä muutamia malleja. Innostuin kuvailemaan näitä avainnauhoja viikonloppuna, joten varautukaa jälleen kerran kunnon kuvapläjäykseen!


 


Tein avainnauhoja kolmesta eri materiaalista. Tai siis kaikissa avainnauhoista 'pohjana' toimii vahattu puuvillanaru ja tummahko 'avainlukko', mutta koristelut on tehty kolmella eri sortilla. Suurimpaan osaan pujotin eri värisiä ja kokoisia puuhelmiä, muutamaan tein fimomassasta vaahtokarkkeja ja muutamaan pujotin ihanan värisiä nappeja.
 

Nämä alkoivat loppuvaiheessa syntyä jo melko joutuisasti, mutta onhan näissäkin oma tekemisensä. Kovasti ne tuota puuvillanarua syövät - onneksi löysin sitä oikein ison rullan Sinellistä. Variaatioita näistä avainnauhoistahan voisi tehdä varmaan loputtomiin, ja olenkin ajatellut kokeilla sopivassa saumassa vielä muutamia uusia malleja. Näistä tässä esitellyistä en oikesti osaa edes valita omaa suosikkiani, tykkään nimittäin itse tosi paljon näistä kaikista! Hyvin voisin käyttää näistä mitä tahansa. Täytyykin tehdä töihin itselle joku kiva... :)

 
Olen satunnaisesti miettinyt pitäisikö minun alkaa esimerkiksi muutamalla kuvalla laittamaan Teille näytille myös tekeleideni syntyvaiheta. Olen kuitenkin huomannut että ne syntyvät usein niin spontaanisti ja ennalta-arvaamatta, että kamera harvemmin on silloin käden ulottuvilla. Enkä suinkaan malta keskeyttää puhteitani etsiäkseni kameraa. Joten jatketaan tällä hyväksi havaitulla linjalla ;D

Seuraavaksi vuorossa nimenomaan muutama lennossa syntynyt ylläripylläritekele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti