torstai 6. elokuuta 2015

Sydämelliset korvikset.

Ohhoh, loma on ohi ja arki on koittanut. Kovasti tässä yrittää orientoitua taas kaikkeen tähän mitä arki aina tuo mukanaan, mutta kumman hankalaa se tuntuu olevan. Yksi kurjimmista muutoksista loman ja arjen välillä on se, että vapaa-aikaa katoaa radikaalisti. Ei yhtään niin paljon enää ehdi väsäilläkään mitään, kun päivät menevät töissä!

Ajattelin tähän laittaa tälläkertaa tarjolle Teille muutamat tosi simppelit korvikset, jotka ovat kuitenkin mielettömän kivat.Molemmat ovat siis tehty tällaisista sydämen muotoisista kivistä, joita ostin taannoit korukaupasta kokonaisen siimanpätkällisen. Näitä oli siimassa vaikka mitä värejä, joista osaa oli yksi ja osaa kaksi. Nämä parilliset kävivät sopivasti korviksiksi :)


 

Näiden korvisten teosta olen sitä mieltä, että siihen pystyy jokainen. Vaikka tuntuu että on tumpelokäsi tai rähmäkäpälä, niin todennäköisesti tällaiset saa aikaiseksi siltikin. Näihin ei tarvita kuin tarvikkeet (korupiikit, sydämet, mahdolliset muut koristehelmet ja korviskoukut, plus ehkä pihdit), ripaus visiota siitä millaisia lisukehelmiä niihin haluaa laittaa, ja tadaa, valmista tuli!
Mallina kuvissa toimi äitini, jolle nuo molemmat korvikset tein. :)

Työnalla seuraavaa esittelyä varten on yksi tuunattu sadetakki, muutamat siskoni kanssa yhteistyössä tehdyt rannekorut sekä vino pino patalappuja, joiden virkkaamiseen ollaan äidin kanssa hullaannuttu. Niin, ja yksi partsille menevä pieni virkattu peittokin on loppusuoralla. Toivottavasti saan sitkeyttä tehdä urakan loppuun, niin pääsisin esittelemään senkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti