perjantai 14. elokuuta 2015

Pieni välityö.

Tein pienenä välityönä kaiken virkkaamisen lomassa äidilleni muutaman rannekorun, jotka sopivat hänen tulevan lauantain juhla-asuunsa. Haussa oli ollut keltaisia rannekoruja, mutta eihän niitä koskaan löydy silloin kun vartavasten etsii... Joten näppärästi päätin etsiä sopivanväriset tarvikkeet ja tehdä korut itse.

 

Kyseessä on kolme helmikorua. Kaksi samanlaista massiivisempaa, ja yksi sirompi välissä.


Tykötarpeiksi löytyi hauskoja valkoisia helmiä, joihin oli roiskittu sikinsokin sekä keltaista että mustaa maalia. Koska äitini asu tulee olemaan keltainen mustilla yksityiskohdilla, pujotin tuonne koruun mukaan tuollaiset muutamat isommat mustat helmenmöhkäleet. Ne näyttävät painavilta, mutta ei huolta, kyllä kättään jaksaa vielä kannatella koruista huolimatta!
Nämähän ovat äärettömän helpot ja nopeat tehdä, sillä päätimme olla laittamatta näihin sen kummemmin mitään lukkoa. Pujotin ne kaksinkertaiseen koru'kuminauhaan', ja pistin tiukat solmut päihin. Toivotaan että kestää! ;) Ovat siis helposti vetäistävissä käteen ja pois. Ehkä työläin vaihe näiden teossa oli se kun metsästin tuohon pieneen koruun noita keltaisia helmiä... Niitä oli purkissa jossa oli kymmeniä muitakin eri värejä, ja ainakin satoja helmiä. Onneksi pinsetit osui käteen juuri sillä hetkellä, kun ensimmäinen ärräpää meinasin lipsahtaa.

 

Kyllä tuli kivat. Sopivat mekkoon mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti