maanantai 31. elokuuta 2015

Penaalin terävimmät kynät?

Kuten uhosin, korvisasiaa on jälleen tiedossa! Uusi villitys on iskenyt ja rautasaha on käynyt kuumana. Poranteräkin on ollut kovilla... Samoin kuin puoliskoni hermot. Hän ehkä ihan vähän joutui auttamaan tämän homman alkuunsaattamisessa.

 


Tein siis jämäpuuväreistä korviksia. Tiedän tiedän, tämä on varmasti jo koluttu idea ja näitä on vuosien saatossa saanut sieltä sun täältä, mutta pitihän minunkin omat sormeni peliin työntää. Ja sitäpaitsi uskoisin että moni on onnellinen saadessaan ostaa tällaisia valmiina - eivät nimittäin suinkaan olleet niin simppeleitä tehdä kuin äkkiseltään sitä ajattelisi.

Oivia apuvälineitä tähän hommaan on kuitenkin rautasaha, viila ja porakone. Kaikki tulivat tutuiksi. Myös pitkät hermot ovat eduksi, ja ehkä laadukkaammat värikynät. Niin ja terotinkin on aika avainasemassa.

 

Nämä yhdet tein testikäyttöön (minulla on tapana testata lähes kaikki myymäni korutkin niin, että teen niistä ensin testikappaleet itselleni) ja pidinkin niitä päivän töissä. Lapset jaksoivat kummastella ja hämmästellä, eikä moni aikuinenkaan ollut uskoa että korvissani roikkuu ihan oikeat värikynät.
"Voiko noilla oikeesti piirtää?" oli lause, jonka kuulin tänään poikkeuksellisen monta kertaa. Kyllä, näillä voi piirtää.

 

Koukkujaan vaille jäi vielä useampia värejä, jotka laittelen myyntiin jo ensi viikonlopuksi. Silloin pakkaan jälleen pöytäni ja tavarani kainaloon ja menen Lähiruokatori Heilan (Heinolassa) pihamaalle päiväksi. :) 

Jos sua kiinnostaa nämä korvikset, voit ottaa yhteyttä spostilla:
pakinpakinaa(at)gmail.com

1 kommentti:

  1. Vitsi miten hieno idea! Nuita voisi tehdä useammatkin niin olisi aina asun väriin sopivat korvikset;)

    VastaaPoista