maanantai 13. heinäkuuta 2015

Virkattuja korviksia.

On tosiaan tämä toinenkin kukkajuttu, johon hurahdin.
Ne ovat pieniä virkattuja kukkia, jotka koristaa korvia. Siis pieniä virkattuja korviksia. ♥


En tiedä miten tämä homma vei minut niin monella tavalla mukanaan, mutta näiden myötä olen sekä innostunut pienestä näpertämisestä ohuen koukun kanssa että käyttämään roikkuvia korviksia. 


 

Muutamia erilaisia malleja innostuin kokeilemaan, mutta näissä melkein sitten olenkin pitäytynyt. Paitsi että juuri eilisiltana innostuin kuitenkin luomaan vielä yhtä uutta mallia, josta tulikin tosi kiva ;) Näistä kuvissa olevista koruista ehdottomimmat lempparini ovat nuo ihan tavalliset pulleaterälehtiset kukat, ja ne ovatkin tehneet kauppansa parhaiten. Näitä minulla oli siis myynnissä markkinoillakin, joista aiemmin kirjoittelin.Lankana kaikissa on 100% puuvilla, Novitan Kotiväkeä ja Huvilaa. Aika hankalaa pienellä koukulla tehtäväksi kun lanka halkeaa helposti, mutta tekniikan hiouduttua sekään ei enää häiritse.
Virkattuani kukat olen kovettanut ne kosteudenkestävällä Erikeeper-vesi-seoksella, ja sen jälkeen pistänyt korviskoukut kiinni. Osaan olen pujottanut värillisiä helmiä, osalle en ole tehnyt sen kummempia.Muutamat kesäiset värikkäät korvikset odottelevat vielä koukkujaan ja omistajiaan.
Tästä puheenollen - mikäli kiinnostusta herää, näitä saa kysellä ja tilailla minulta erittäin huokeaan hintaan! Malleista saa valita mieluisimman ja väritoiveenkin pystyn melko varmasti toteuttamaan. On muuten ihanan kevyet ja ennenkaikkea kesäiset korvikset! Joista tuskin maltan itse luopua vielä syksylläkään...

Mikäli kiinnostuit, voit laittaa spostia osoitteeseen; pakinpakinaa(at)gmail.com !Tässä vielä yhdet vihreät pienet kukkaset jotka lähtivät työkaverilleni lomakorviksiksi ja yhdet persikanväriset kukat jotka kulkevat kävelevän mainokseni -eli äitini- korvissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti