maanantai 20. heinäkuuta 2015

Rannekoruja.

Olen taas kerran hurahtanut kaikenlaisten korujen tekemiseen. Rannekorut, korvikset ja kaulakorut ovat suosikkejani, ja niistä ehdottomasti eniten tulee tehtyä korviksia. Nyt vuorossa oli kuitenkin rannekorut, kun satuin erään lopettelevan korutarvikemyymälän loppuunmyynteihin. Sieltähän tarttui mukaan yhtä jos toista....
Ja niistä syntyi esimerkiksi tällaista;


Tein sekä itselleni että äidilleni nahkarannekorut. Korussa kulkee kolme eri nahkanyöriä rinnakkain - kaksi ohutta ja yksi paksu. Tuossa paksussa on kiinni tuollaista ohutta ketjua.

 


Tuossa äidin korussa tuo leveä nahkanyöri on hopeista, ja minulla puolestaan mustaa. Molemmissa koruissa leveän nyörin rinnalla menee kaksi ohutta tummanharmaata nyöriä.Kiinnityksenä molemmissa on magneettilukot, jotka olen todennut käytössä oikein käteviksi. Niissä on tosin suuuuuria laatueroja, sillä osa ei meinaa pysyä kiinni millään ja osa taas pysyy niin tiukassa että pelottaa koko korun hajoavan. Näissä siis on toisessa on tuollainen suoraan nyöreihin liimattu leveähkö magneettilukko, ja toisessa on lenkeillä kiinnitetty pallolukko. Ja minä siis tosiaan nuo osat aina liimailen koruihin kiinni - liimana on milloin mitäkin. Testailen mielelläni uusia koruliimoja joita kuulen joko joidenkin suosittelevan, tai jotka minusta vaikuttavat luotettavilta.


Näistä tuli välittömästi meidän molempien lempparikoruihin lukeutuvia. Näyttävät tosi hyviltä kädessä sormusten kavereina, ovat riittävät leveitä mutteivat kuitenkaan liian massiivisia.
Pakko oli vielä jälkeenpäin hamstrata vähän lisää tarpeita, että saa tehtyä useampiakin. Josko vaikka ihan myyntiin asti muutamat...


Tekeillä on vielä yksi erilainen nahkakorumalli, josta laitan kuvaa sitten jossakin vaiheessa. Lisäksi yhdet kivat korvikset syntyivät tuossa juuri äskettäin, ja muutamat odottelevat jo ideoina mielessä. Joskos ehtisin niistä ainakin jotkut vielä vilauttaa täällä ennenkö lähtö etelän lämpöön koittaa... :)

Ps. Jos haluat kurkata nettikaupan josta esimerkiski näitä tarpeita löytyy, klikkaa TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti