tiistai 7. heinäkuuta 2015

Markkinahumua!

Kuten tuolla jo aiemmin mainitsin, olimme menneenä lauantaina synnyinkaupunkini maalaismarkkinoilla pöytää pitelemässä.
Pöydässä oli kaikkea pääasiassa minun käsissäni syntynyttä, vähän myös siskonkin. Päivä oli ihana ja aurinkoinen, aikansa pöydän ympärillä pyörittyäni sain jopa kauniin punan pintaan ;)

Niin nolo moka kuitenkin kävi, etten tullut ottaneeksi kuvia pöydästä ja tekeleistäni ollenkaan! Oli kyllä kaikki kamerasta selfietikkuun mukana, mutta ihmisvilinä vei mukanaan ja kuvat jäivät ottamatta. Toisaalta ihan ilahduttavaa niin päin että ihmisiä riitti ja siitä syystä kamera unohtui pöydän alle! Ne muutamat hetken kun ehdin uhrata ajatuksen kuvaamiselle muuttuivat kuitenkin lettu-, vaahtokarkki-, metrilaku-, mansikka- ja juomatauoiksi. Helle otti veronsa ja oli pakko muistaa tankata niissä väleissä kun seurustelutovereita ei pöydän toisella puollella ollut.

Kaikenkaikkiaan oli oikein mukava markkinapäivä ja ostajia oli ihan vauvasta vaariin. Sehän tavoitteenani onkin - jokaiselle jotakin :)
Kuva-asian suhteen aion skarpata seuraavan tapahtuman yhteydessä.
Se on 29.8.2015 Heinolassa Sadonkorjuumarkkinoilla.

No okei, ehdimme ottaa yhden selfien jakoon sosiaaliseen mediaan markkina-aamuna. Olkoon se tässä nyt Teillekin!

 

Ja seuraavaksi aion skarpata ja esitellä Teille uudet villitykseni, olen nimittäin ihan koukussa virkkaamiseen ja kukkiin! Ja erityisesti niihin yhdessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti