perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kimpullinen kukkia.

Kuten lupasin, kukkaa pukkaa.
Minulla on viimeaikoina keikkunut koukulla muutamakin erilainen kukkajuttu, ja niistä ensimmäisen esittelen nyt.


Tiesin että olen ensimmäisenä lomapäivänäni menossa katsomaan äitini uutta työtilaa, joten päätin ilahduttaa kukista pitävää äitiäni kukkakimpulla. Tällä kertaa tosin tällaisella kestävämmällä versiolla, joka ei edes muutaman kesälomaviikon aikan pääse nuupahtamaan. :)


Kukat syntyivät nopeasti Ninuskan ruusu -ohjeella (klikklik), ja olisi tehnyt mieli tehdä kerralla isompikin puska. Uskon kuitenkin että tulen käyttämään tätä vastaavaa kukan ohjetta vielä useamman kerran, nimittäin yksi ylimääräinen hempeä ovikranssikin odottelee somisteitaan... Nämä sopisivat siihen kuin nenä päähän.Varret tein hieman normaalia paksummasta rautalangasta jotta ovat taivuteltavissa. Päälle kieputtelin vihreää kreppipaperia. Sen kiinnittäminen siististi vaatii vielä hieman taktiikan hiomista, mutta kaikki aikanaan.


Lankana käytin joitain epämääräisiä bambu-, puuvilla- ja muita sekoitekeriä. Kukista tuli mielestäni näistä materiaaleista siistit ja melko sileät, villalangasta uskoisin että tulee vähän epäsiistimmät. Villalanka on kuitenkin niin karheaa ja hieman hapsottavaa, toisin kuin nämä puuvillalangat jotka jo näyttävätkin siistimmiltä kerällä ollessaan.

Kimppu sai mukavan vastaanoton ja jäi toimistoon ilahduttamaan siellä liikkuvia. Katsotaan koska saan tartuttua kranssiprojektiin....
Seuraavaksi kuitenkin luvassa vielä toinen kukkajuttu, joka on vienyt minut mukanaan - melkein yhtä pahasti kuin värittäminenkin. Siitäkin ajattelin jakaa jokusen kuvan muutaman ajatuksen kera lähiaikoina, mutta seuraavaksi siis lisää kukkia. ♣

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti