maanantai 22. kesäkuuta 2015

P.

Tänään on nimipäiväni. Sen kunniaksi ajattelin esitellä Teille yhden nopean mutta kivan askarteluhomman, jonka tein tuossa eräänä iltana ohimennen.

Materiaalin siihen löysin ihanasta Romua & Romantiikkaa -kaupasta Heinolasta. Katselin aikani, mutta en ostanut. Viikon asiaa hauduteltuani palasin kauppaan ja sain muutamaa euroa vastaan taas yhden asian ajatuksistani kummittelemasta.

 

Nimittäin muoviset kirjaimet. Vähän kuin ne, joita magneetilla kiinnitetään jääkaapin oveen. Mutta ilman magneettia! Nämä suorastaan huusivat päästä käsissäni uusiin projekteihin mukaan. Ensimmäisenä tartuinkin tuohon pirtsakan pinkkiin P -kirjaimeen, josta tein itselleni kaulakorun. Siitä tuli tosi yksinkertainen mutta tosi kiva, ja lapsetkin töissä kiinnittivät siihen kyllä kovasti huomiota. Ja homma oli helppo, sillä tykötarpeiksi riitti kirjaimen lisäksi porakone, korupiikki ja pätkä ketjua.

Ja mikä parasta - näitä on siis ihan kokonainen pieni pussillinen. Kirjaimia laidasta laitaan! Parikin ajatusta näiden jatkosta minulla onkin jo mielessä...
(Ps. Huomasitteko muuten uuden otsikkotekstin blogin ylälaidassa? Ja mitäs tuumaatte uudesta fontista?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti