perjantai 19. kesäkuuta 2015

Nöde.

Olen jo kauemman aikaa haaveillut ompelevani pehmoleluja. Koska emme kuitenkaan tule ompelukoneen kanssa niiiiin hyvin toimeen että viitsisin sitä ihan yhden viisiminuuttisen vuoksi kaivaa esiin, on asia lykkääntynyt aina vaan.

Nyt kuitenkin tarjoutui ikäänkuin pakon edessä tilaisuus kokeilla millaisen nyttösen saan aikaiseksi, ja kaivoinkin jonkun kirpparilta haalineeni käsityölehden esiin saadakseni mallin pehmoleluun (no lopputuloshan ei suinkaan näyttänyt siltä sitten kuitenkaan miltä sen ehkä kaavan mukaan olisi pitänyt näyttää). Niinpä sovelsinkin kaavaa sitten oman mieleni mukaan, ja sain aikaiseksi lempeän raidallisen Nöden.

 

Nöde on siinäkin mielessä hellyyttävä tyyppi, että hän on edellisessä elämässään ollut t-paita! On nimittäin syntynyt tämä tyyppi kokonaan kierrätysmatskusta, ihan täytettään myöten. Kasvot piirsin kangastusseilla, mutta muuten on ihan rehellisesti tehty vanhasta uutta.


Minun mielestäni tästä tuli varsin söpö tyyppi, ja ajattelin tehdä sille kyllä lisää sukua pikimmiten. Suunnitteilla olisi jatkaa samaa linjaa kuin tämän alkuperäisen Nöden kanssa - kaikki materiaali tulee löytyä kaapinperukoilta.


Toivottavasti Nöde tuottaa iloa niille ihmisille joiden mukaan se aikanaan pääsee lähtemään. Ensin sen piti lähteä erään pienen päiväkotilaisen matkaan, mutta päätyikin vielä toistaiseksi jäämään luokseni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti