maanantai 4. toukokuuta 2015

Läksiäiskortti.

Täällä olisi taas uutta korttia tarjolla. Olisi tämän lisäksi yksi toinenkin mikä tekisi jo mieli esitellä, mutta odotelkoot se tuonne viikonlopun yli, ettei vaan ehdi osua asianomaisten silmiin vahingossakaan!

Läksiäiset ovat jotenkin aina kurja aihe tehdä korttia. Nyt kuitenkin kohdalle tällainen tilanne osui, ja päätin lähestyä tätä kurjaa lähdönhetkeä vähän iloisemman kortin merkeissä. Lähtijä oli työyhteisöstämme, ja hyvillä mielin sulkemassa ovea takanaan. Näin ollen tähän ei nyt kuulunut mitään sen kummempaa draamaa ja herkistelyä, joten tämä iloinen ihminen ansaitsi iloisen kortin :)

 

Tämän kanssa tuli vähän kiire, eikä oikein mieleenkään juolahtanut heti hyvää kortti-ideaa. Päätin vastoin tapojani vain kaivaa joitakin tarpeita esille ja katsoa mitä niistä saa aikaiseksi. Yleensä minulla on tarkka visio mielessäni, joten hieman jännitin mitä tästä tulee...


Yksityiskohdiksi valitsin vihertävää satiininauhaa ja timantteja. Idealtaanhan tämä kortti on hyvin simppeli, mutta tuli siitä yllättävän kiva. Etenkin kun ottaa huomioon, että tämä oli nyt tällainen pakon edessä tehty väkerrys. Ainakin tässä on ihanat värit - kesä tekee tuloaan!

 

Päätin tehdä kortin ihan alusta loppuun itse, niinpä siis kehittelin pienen runonkin korttiin.

 
Tällainen siitä nyt tuli. Ihan kiva, sanon mä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti