lauantai 16. toukokuuta 2015

Korviskasa.

Lupasin vinkata Teille seuraavaksi korviksia. Leppisten lisäksi niitä on tosiaan syntynyt muutamat muutkin... Onnekseni puoliskolleni tuli juuri postitse joitakin tietokoneosia, niin sain kähvellettyä hyvän korvistelineen itselleni.


 

Nuo muutamat leppäkertut tuollakin vilahtelevat menemään, mutta muutoin ne ovat kaikki aika pitkälti fimomassasta tehtyjä. Innostuin sekottelemaan noita massoja keskenään, ja sain niistä aika hauskoja nappikorviksia aikaiseksi.Nuo napit lakkasin varmuudeksi, jotta kestävät käyttöä paremmin. Toisaalta myös lakkaamattomat versiot ovat omalla tavallaan tyylikkäitä mattaversioita. Sydänkorvikset tein muotilla, mutta pyöreät olen tehnyt omin käsin. Musta-pinkkiä, puna-valkoista, valko-pinkkiä, musta-valkoista... Kivoja yhdistelmiä kaikki. Ja sitten lisänä vielä nuo muutamat kiekurakorut, jotka muistuttavat erehdyttävästi jouluisia karkkikeppejä :)


 

Ja mahtuupahan tuonne joukkoon myös nuo muumikorvikset, jotka ovat kovasti töissä lasten mieleen. Ne olen tehnyt napeista, joita löysin läheisestä kangaskaupastamme. Minulla on samat myös valkoisena versiona näiden vaaleanpunaisten lisäksi.

Sellainen levyllinen nappikorviksia. Mietin tätä tekstiä kirjoittaessani että näköjään teen mieluiten noita nappikoruja, en niinkään roikkuvia. Olen aika huono käyttämään sellaisia, joten nämä nappiversiot ovat ehkä luontevampi vaihtoehto. Nyt kuitenkin odottelee pari ideaa nimenomaan roikkuviin korviksiin liittyen, joten ehkä täytyy seuraavaksi toteuttaa ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti