torstai 28. toukokuuta 2015

Katastrofin ainekset kasassa.

Se on kumma juttu, miten kaikki tekeminen pakkautuu vuoden aikana aina näille toukokuun viimeisille viikoille. Silloin on joka ilta jotakin, mutta muiden kuukausien kohdalla kalenteri ammottaa tyhjyyttään.

Osin tästä kiireisestä toukokuusta johtuen on nyt hetkeksi näköjään täälläkin tahti hidastunut. Olen kyllä puuhaillut taas kerran kaikkea, mutta niiden siirtäminen tietokoneen kautta blogiin onkin sitten ollut jo liian työläs urakka pieniin rakoihin. Nytkin päälle painaa huominen lähtö Prahaan (jee!), eikä asiaa ainakaan helpota se että a) puoliskoni on kipeä, b) minua piinaa hammasvaivat ja c) emme ole vielä edes koko reissuunlähtöporukka kasassa, tavaroista puhumattakaan.

No mutta se siitä, kaikki järjestyy varmasti. Ajattelin tuikata teille tähän oheen nyt muutaman hääkorttikuvat, joista olen jo aiemmin monesti maininnut!


 

Tämä oli työkaverilleni, nuorelleparille, joka sai toisensa. Halusin tehdä tuollaisen vähän erilaisemman ja nuorekkaamman, eikä mitään perinteisintä mahdollista kukkakorttia. 

Tässä kortissa oli melko paljon yksityiskohtia, ja aika paljon tein efektiä sijoittamalla kuvan osia eri korkeuksille. Esimerkiksi hääparin tukka on kortin korkein kohta. Lopuksi sujautin kortin vielä kuoreen, kiepautin muutaman kerran narua ympärille ja iskin leiman kartongille.Ja tämä toinen kortti! Sekin meni työkaverille. Kyseessä kuitenkin jo kauemmin yhdessäollut, yhteisen kodin ja perheen omaava henkilö. Heille istuu kuin nenä päähän tällainen humoristisempi kortti, ja tällainen siitä tuli. Nuo kortin sydämet menevät liukuväriajatuksella samansävyisinä kirkkaammasta tummempaan.

Kolmaskin kortti on ollut tekeillä, mutta saa nähdä meneekö se ikinä kuoreen asti. Katsotaan. Lupaan esitellä täällä, mikäli menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti