lauantai 9. toukokuuta 2015

Äidille. ♥

Tiedän, tiedän. Äitienpäivä on vasta tuloillaan! Tällä kertaa minulla onkin sen tiimoilta tulossa muutamakin eri tekstinpätkä...

Koska olen tänä vuonna perinteistä poiketen äitienpäivän jossain muualla kuin äitini luona (meillä on koirahoidokki, jee!), annoimme pienen lahjantyngän jo etuajassa. Paketti sisälsi kaikkea pientä kivaa, mutta jotakin perinteistä kuului sentään tähänkin äitienpäivään - paketista löytyi myös jotakin omista käsistä syntynyttä.
Nuo korut ovat aina hyvä vaihtoehto äidille, joka niitä paljon käyttää. Tällä kertaa syntyi tällaiset roikkuvat korvikset.

Sen verran näihin tein itse, että virittelin nuo mustat helmet roikkumaan tuohon metalliosaan. Siinä olikin melkoinen homma, kun lähti noita korupiikkejä taivuttelemaan! Lopuksi keksin vielä hauskan machaavan yksityiskohdan, ja pujotin noihin korvakorukoukkuihinkin tuollaiset pienet mustat helmet. Siinäkin oli oma hommansa, kun piti ensin poistaa koukun varsinaisia osia ja taivutella sitä suoremmaksi, jonka jälkeen piti saada se taivutettua takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Ja mielellään vielä niin, että nuo molemmat näyttäisivät edes kutakuinkin samalta. Huh!
Sen verran kivat ja minunkin tyyliini kolahtavat näistä kuitenkin tuli, että saatanpa nähdä tuon vaivan vielä uudemmankin kerran ja tehdä vastaavat myös itselleni! Ja ehkä parit ihan vaan varalle, jos joku muukin innostuu. :)

Samaan syssyyn on tullut tehtyä myös muutamat nappikorvikset, jotka ajattelin lähipäivinä pistää tänne näytille. Niin, ja ne muutamat muut äitienpäiväjutut myös. Niin ja onpahan yksi tosi kiva projektikin esittelemättä, jonka tein itselleni! Oho, nyt on näköjään tällä saralla ihan ruuhkaksi asti tätä materiaalia ;) Tulossa on siis!

1 kommentti: