maanantai 11. toukokuuta 2015

10.5.2015.

Lupaan, että tässä tulee tämän vuoden osalta viimeinen äitienpäivään liittyvä rykäys! Ajattelin kuitenkin ujuttaa tähän tekstinpätkään myös kuvia tuon varsinaisen äitienpäivän ohessa muustakin. Nimittäin siitä mitä muuta tänävuonna äitienpäivääni kuului, kuin äidin onnittelua :)

Ystäväni viettää valmistujaisjuhlaansa reilun viikon päästä, ja hän pyysi minua auttamaan tarjottavien kanssa. Erityinen toivomus oli lusikkaleivät, mutta lisäksi ideoimme myös kivaksi pikkuherkuksi cake popsit. Lusikkaleipiä olen tehnyt urakalla jo aiemminkin, mutta cake popsit olivat ihan uusi tuttavuus.


 

Hauskoja ja herkullisia niistä kuitenkin tuli ja koemaistajaisten lopputulema oli se, että niitä on saatava tarjolle myös juhliin. Niinpä seuraava tehtäväni on ideoida ja tuunata niille joku kiva alusta, mihin voimme tökkiä ne pystyyn. Idea on jo, joten eiköhän se lopputulos tule vilahtamaan täälläkin!

Kun aamun herkuttelimme ystäväni kanssa itsemme ähkyn rajamaille, lähdimme vielä illasta käymään puoliskoni kanssa hänen vanhemmillaan. Sinne oli toki äidille viemisiä myös, ja ne näyttivät tänävuonna tältä;Kortti oli tällainen keväinen, jossa seikkaili muutama pöllö. Tämä taitaa olla jo perinne, että joka vuosi äitienpäiväkortissa on jotakin minun virkkaamaa. Viimeksi kukkia, nyt pöllöjä... Pöllöt virkkailin ohuella langalla ja pienellä koukulla, ja pistin kuumaliimalla kiinni tuohon korttiin. Oksan piirsin ruskealle kartongille ja 3D-tarroilla laitoin sen kiinni korttipohjaan, jotta jäi vähän koholle.


 

Lahjan tee-se-itse -osuus oli ylläoleva. Sopiva määrä lusikkaleipiä makeannälkään, ja kukkien kanssa työkseen touhuilevalle äitihenkilölle myös hamahelmistä taiteilemani ruusumagneetti. Meni ihan muutama helmi vaan tuohon tekeleeseen, mutta hermot ei sentään ;)

Nyt on äitienpäivä taputeltu siis tältä vuodelta. Seuraavaksi nokka kohti muita kivoja keväisiä juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti