torstai 16. huhtikuuta 2015

Pienokaiselle.

Täällä olisi pitkästä aikaa korttia tarjolla! Tuli tämän lisäksi tehtyä yksi synttärikorttikin, mutta se lähti niin kiitäen sankarille että ei ehtinyt kamera perään. No, tuleehan näitä. Ja äitienpäiväkin kolkuttelee jo ovella, saa ihan luvan kanssa askarrella kortteja! Jo ihan töidenkin puolesta :)

Tämä kortti meni kuitenkin pienokaiselle, jonka tapasin vihdoin ihan kasvokkain. Aikaisemmin olin postin kautta laittanut jo paketissa menemään nämä ja nämä, mutta nyt tapasin tyypin vihdoin muutoinkin kuin postin välityksellä. Tälläkertaa paketissa ei ollut vietävänä muuta itsetehtyä kuin kortti.


 

 

Piirsin korttiin linnun (jonkin mallin mukaan jota en nyt juuri valitettavasti löydä mistään), väritin ja liimasin. Nuo alareunan pisteet tein leimasimella, samoin kuin tuon 'pienokaiselle' -tekstin. Sen laitoin kiinni 3D-tarroilla, ja leikkasin siihen tuon ihanan röpöreunan uusilla Fiskarsin kuovioreunasaksillani. Sisälle runoilin ihanan vauvarunon ja valmista tuli!

Vauva ei ymmärtänyt vielä kortin päälle, kuten ei vieraidenkaan, mutta suloinen hän oli. Kerrassaan hellyyttävä pieni paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti