perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisyllätys.

Pääsiäiseen aika tiiviisti kuuluu nuo yllätykset. Useimmiten sellaiset, jotka löytyvät suklaamunan sisältä :) Minä halusin kuitenkin nyt yllättää ensimmäistä kertaa kunnolla uudet tiimikaverini, ja teinkin heille pienet pääsiäispussit.

 

 

Pussit olivat siis valkoiset paperipussit, joihin piirsin ja väritin pupun kasvot. Lisäksi tein vielä valkoisesta paperista korvat, jotka liimasin kiinni.

No mitä pussi sitten piti sisällään? Yllätyksiä tietenkin. Pieniä pääsiäismunia, isomman pääsiäismunan ja pienen tervehdyksen. Ja tipun!


Tipuja on siis kaksi, mutta kumpaankin pussiin sujahti yksi. Virkkasin tuollaiset pienet tipuset ilahduttamaan työkavereideni pääsiäistä. Ohje noihin syntyi ihan omasta päästä (ja sen ovat näköisiäkin), ja sitten halusin tehdä niille vielä nuo munankuoret. Ihan hauskoja, sanoisin :)

 


 

Muutama muukin virkattu tipu on, ne ovat kooltaan ja näöltään kuitenkin hieman erilaisia. Taidanpa laittaa niistä seuraavaksi jokusen otoksen, eli pääsiäisteemalla jatketaan :) Sitten olisi vielä tarjolla yhtä tuunausprojektia ja kevätvärillä piristystä kotiin. Mitähän seuraavaksi keksisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti