sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Maaliroiskeita.

Kuten lupailin, tässä olisi yksi suosikkituunailujani tältä keväältä! Jännä miten jostain pienestä asiasta voi intoutua niin paljon.

Kaikki oikeastaan alkoi siitä, että siivosimme siivouskaappimme. Ja siitä, että olen oppinut äidiltäni käyttämään ohuita kumihanskoja ruoanlaitossa. Ja nyt kun mietitte että miten nämä kaksi asiaa liittyvät tulevaan, niin....
 Tarvitsin tietenkin kumihanskoilleni eteisessä sijaitsevan siivouskaapin sijaan sopivan säilytysratkaisun keittiöön. Koska olin bongannut äitini säilyttävän kumihanskojaan tyhjässä lasipurkissa, päädyin samaan ratkaisuun.

MUTTA.Päätin tuunata purkin roiskimalla siihen epämääräisiä maalilaikkuja. Minulla oli tästä mielessäni visio, jonka ei kuitenkaan uskonut toteutuvan haluamallani tavalla. Mutta se toteutui!

 

Muutama sivu sanomalehteä alle ja ylle ja teipillä vessapaperia rajaamaan haluttua roiskekorkeutta - ja niin syntyi meidän kylppärissä taas jotain uutta. Maalina minulla oli jotain ihan perus askartelumaalia, joka ainakin purkinkyljessä uskotteli pysyvänsä useilla pinnoilla moitteettomasti. Ja näin on toistaiseksi ollutkin, kun eihän tuollainen purkki nyt kauhean kovalle kulutukselle käytössä joudu.Maltoi jopa hetken tuota teostani kuivatella ennenkuin pistin sen keittiön hyllylle tositoimiin. Kumihanskat sisälle ja tadaa! Nyt ovat helposti saatavilla kun tilanne niin vaatii, ja onpahan niillä vielä mielestäni kovin kiva tuo säilytysratkaisukin.


 

Tästä tuli omaan silmään niin kivannäköinen, että tekisi mieli alkaa roiskimaan yhtä jos toista täällä kämpässä. Olkkarin seinää, vaatteita, lakanoita, tyynynpäällisiä... Jostain syystä tuo talouden toinen osapuoli ei ole asiasta aivan yhtä vakuuttunut. Häneen ei ilmeisesti nuo roiskeet tehneet yhtä suurta vaikutusta. Ajattelin kuitenkin ihan vaan yhden pienen tekstiilimaalipurkin hommata, että voin kokeilla roiskia itselleni vaikka sitten pipon. Ja oikeastaan t-paitakin voisi olla ihan hauska.

(Niin ja kuten arvata saattaa, sen kylppärin seinän roiskin ihan tietenkin ihan suunnittelematta. Ei olleet tarpeeksi tiukalla nuo sanomalehdet, ei. Onneks sen vahingon huomasin itsekin ajoissa, eikä se siellä miellyttänyt niin paljon, että olisin jättänyt putsaamatta. Vahinko korjattu siis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti