torstai 12. maaliskuuta 2015

Panta.

Korvia palelee, vaikka kevät tekee tuloaan. Ongelma ratkaistu - panta. Nyt nämä ihanat aurinkoiset säät ovatkin olleet oiva syy vaihtaa hitaasti mutta varmasti pipot pantaan :)

 

Siinä on sopivassa suhteessa kimalletta, mutta kuitenkin tuo harmaa väri tuo siihen vähän maanläheisyyttä.


 

Ohjettahan tällainen panta ei paljon kaipaile - neulo suoraa, suoraa ja suoraa. Itse tein tämän kyllä tuolla ikiaikaisella suosikillani helmineuleella, taas.

Vaan kylläpä on tullut todistettua että tämän nutturapään olisi vaan parempi käyttää niitä sellaisia pantaversioita missä on ne napit tuolla niskassa. Silloin ei menisi aina nuttura lättänäksi kun ei tarvitsisi kiskoa päänyli pantaa.

Lankana tässä oli jämäkerät Novitan Hile-langasta. Vastaavaa valkoista olisi kaapissa vielä määrä X jäljellä - mitähän siitä mahtaisi saada aikaan?

Tässä samalla tätä kirjoitellessani huomasin, että hetki on taas edellisestä postauksesta kulunut aikaa. Mihin nämä päivät (ja viikot!) oikein menevät? Tuntuu että joka ilta on jotakin tekemistä, ja ainut hetki kun ehtii tarttua käsitöihin on töissä, kun kuuntelee lasten unentuhinaa. Haaveissa on kuitenkin saada sitten vaikka edes siellä aikaiseksi muutama kiva pieni juttu, jotka toivottavasti ehdin tulla tarjoamaan Teille sitten tänne bloginkin puolelle. Lupaan siis kunnostautua jälleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti