lauantai 28. maaliskuuta 2015

Epäsiisti pikatuunaus.

Ja sitä mitä otsikko sanoo, tämä ihan tosissaan oli! Hävettää ihan tänne vilauttaa, mutta menköön nyt.

Jo kauan minulla on odotellut palaset valmiina, mutta eivät vaan ole tulleet loksahtaneiksi kohdalleen... Eli siis omaa saamattomuuttani, mutta nyt se alkoi tympäisemään ja pistin homman kerralla pakettiin.

Liikkeelle lähdettiin siitä, että minulla oli kiva iso lasipurkki, kiva pieni kukka ja mustaa lasimurskaa. Halusin kukan purkkiin lasimurskan sekaan, mutta se oli tässä nyt jotenkin se ylitsepääsemätön vaihe, joka kesti ehkä kuukauden.Koska kyseessä oli tuollainen tavallinen ruskea ruukku, ei se omillaan mielestäni sopinut purkkiin. Niinpä päätin pistää vähän dc-fixiä pintaan ja yrittää uudelleen. 

No kuten arvata saattaa, jälki ei tässä tapauksessa ollut mitenkään hurrattava. Eipähän meinanneet pinnat kunnolla tarttua toisiinsa, ja oli niin hankalan muotoinenkin tuo päällystettävä (vaikka aluksi ajattelin sen olevan muka jotenkin helppo).

Pääasia oli kuitenkin, että sain ruukkuun mustan pinnan. Koska tämä purkkisysteemi ei tule mitenkään erityisen tarkkailun alle, on se oikeastaan ihan sama miltä lopputulos näytti, koska kauempaa tätä katsellaan kuitenkin.Sitten pistin pohjalle murskat ja kukan perään. Tadaa, valmista tuli!
Tuo ruskea ruukunreuna jäi pilkottamaan, ja se ehkä osin vähän harmittaa kyllä. Mutta se oli niin haastava päällystettävä, että kauempaa tarkkailtuani huomasin sen loppupelissä olevan kuitenkin aika huomaamaton. Nämä kuvat vaan eivät tee oikeutta sen huomaamattomuudelle ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti