sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Donitsiherkkuja.

Taas on aika kiitänyt niin, ettei ole tämä pimatsu perässä pysynyt. On ehtinyt edellisestä tähän postaukseen olla välissä jo vaikka mitä - kaikkea aina suursiivouksesta vatsatautiin. Nyt taas ollaan täällä, entistäkin idearikkaampana! Muutama projekti, tai lähinnä tuunaus, odottelee esittelyään ja yksi uusi projekti lähteen ihan näinä päivinä koukulle taas. Jess!

Nyt esittelen Teille kuitenkin muutaman herkun, jotka sopivat erityisen hyvin esimerkiksi karkkilakossa oleville. Tai sitten ihan vaan lapsille, jotka tykkäävät leikkiä herkuttelulla! Virkkasin nimittäin töihin lapsille kotileikkiin muutaman herkullisen donitsin. Suunnitteilla on tehdä myös jotakin terveellisempääkin sorttia, mutta näistä innostuin niin mahdottomasti että ne piti päästä toteuttamaan ensin!

 

Tein aluksi kolme erilaista. Ensin tuli tuo valkosuklaakuorrutteinen herkullisilla strösseleillä. Sitten tuo vaaleanpunainen pomadapäällysteinen (ai että, nyt tekee mieli Arnoldsiin!) suklaaströsseleillä. Ja viimeisenä Stockan Haamumunkkien innoittamana tuo keltakuorrutteinen - lieneekö sitten lähinnä banaanimunkkia.

Donitsit olivat yllättävän helppotekoisia, ja syntyivätkin suhteellisen nopeasti. Tunnissa sai tehtyä tuon ruskean taikinaosuuden valmiiksi, ja siihen vielä
 puolituntinen päälle niin kuorrutekin oli omillaan. Täyttäminen, ompeleminen ja strösseleiden ripottelu veivätkin sitten oman aikansa. :)

 

 

Ohje näihin donitseihin oli mielestäni oikein oivaltava, ja sitä lainasin TÄÄLTÄ.
Suosittelen, nimittäin tuolla ohjeella saa aikaan varsin herkullisia donitseja!

Toivotaan että pikkuväki töissä on näistä yhtä innoissaan kuin minä. Jos ei, niin onneksi saan sitten leikkiä näillä itsekseni ;) Töihin on suunnitteillä myös kiva leikkimökkiprojekti, jonne voisin ehkä äkkiä suhauttaa muutaman donitsin lisää.... 


Ps. Ihana kevät, ihana aurinko!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti