lauantai 21. helmikuuta 2015

Ystäville.

Oho, olen ihan kokonaan unohtanut esitellä muutamat pienet ystävänpäiväjutut! Jotenkin nyt tuntui etteivät paketit sisältäneet mitenkään loputtomasti itsetehtyä, mutta ihan perinteitä kunnioittaakseni jokaisesta löytyi kuitenkin jotain omin käsin väkerrettyä.

Entisille työkavereilleni, edelleen hyville ja rakkaille ystävilleni, tein pienenpienet paketit. Kortin ja pienen avaimenperän.


 

Kortteja tein tänävuonna kahta erilaista. Toinen oli tämä ommeltu - hurautin ompelukoneella punaisia sydämiä ekokartonkiin. Ehdoton lempparini koristelussa ovat yhä vaan nuo kirjainleimat.

Tämän kortin kylkeen lahjaksi lähti siis avaimenperät, jotka tein kahdesta legopalikasta. Tavoittelevat siis sydäntä muodoltaan, ystävänpäivän teemaan tukeutuen.
Laitoin palikoiden väliin vielä varmuudeksi liimaa, jotta palat pysyisivät toisissaan myös oikeasti käytön aikana.


Lahjat paketoin tällaisiin ruskeisiin kirjekuoriin joihin ihastuin kerran Lidlissä käydessäni. Mainio hinta-laatu-suhde, jotten paremmin sanoisi! Ja ulkonäkö pelkkää plussaa.

 

Vielä yksi tärkeä ystävänpäivälahja on esittelemättä, mutta sen ajattelin tarjoilla Teille seuraavan kirjoituksen yhteydessä. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti