tiistai 24. helmikuuta 2015

Ystävälle - osa 2.

Tässä vielä jotakin lisää, mitä ystävänpäiväpakettiin sujautin. Tämän uskaltaa nyt jo esitellä, kun lahja on siirtynyt uudelle omistajalleen :)

Idea tähän lähti siitä, että ystäväni katseli joulupukin (kiitos äiti) minulle tuomaa pipoa, joka on ihana kimalteleva neulottu pipo. Hän heitti ohimennen ilmoille, että hänelle voi tehdä samanmoisen.

Minun oli pakko tarttua ideaan, kun törmäsin ihanassa Lahtelaisessa lankakaupassa Pitsissä & Palmikossa tähän lankaan;

 

Se oli ihan kuin ystävääni ajatellen tehty. Siinä on kultaa ja kimallusta, ja lanka oli muutenkin ihanan paksua ja pörröistä.

Ostin kerän, ja sehän riitti mitä mainioimmin yhteen pipoon. Päädyin tekemään pipon helmineuleella, jotta saisin siihen hieman eläväisemmän pinnan. Pitäisiköhän opetella pikkihiljaa joitain muitakin uusia kivoja piponeulemalleja..


 

No mutta kivahan tästäkin tuli, vaikka itse sanonkin. Metsästin aikani tekoturkistupsua kiinnitettäväksi pipoon, mutta menetin toivoni. Oikeastaan tästä tuli tosi kiva näinkin! Ehkä ei niin huomiota herättävä kun mitä tupsun kanssa olisi saattanut olla. Ja koska tuo lanka oli tuollaista paksua mutta ihanan köykäistä, olisi tupsu saattanut tuoda pipoon jopa vähän liikaa raskautta.


 

Lisää kimallusta pistin pakettiin tuomaan tuollaisen suklaisen skumppapullon. Joka naisen unelma ;)
Toivottavasti tämä ilahdutti saajaansa - sopiva se ainakin taisi olla, olenpa nimittäin muutaman kerran tämän jo bongannut hänen päästään!

Niin, ja hän sai tämän toisen version ystävänpäiväkorteistani, joita mainitsin aiemmin tehneeni kahta eri mallia.

 

 

Ps. Pitsistä ja Palmikosta tarttui tuon kyseisen esittelemäni langan lisäksi jotakin muutakin - nimittäin toinen samanmoinen lanka mutta mustana ja hopeisella kimalluksella. Niin, ja tuo ihana korallinen fleecelanka! Näistä ei vielä ole puikoille ehtinyt kumpikaan, mutta luulenpa että vielä ehtii ennen kesätaukoa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti