keskiviikko 18. helmikuuta 2015

RRäyh!

Lupasin kertoa toisista viimepäivinä neulomistani sukista. Ne eivät suinkaan tulleet itselleni, mutta lähipiiriin pian putkahtavalle vauvalle kylläkin!


 

Ne ovat HURRRRJAT tiikerisukat! Lankana käytin uutta Novitan Viidakko -lankaa. Kyllähän nyt jokaisella pienellä ihmisellä pitää olla lämpimät tassut :)


 

Tuo kynsien kirjominen aiheutti aluksi hieman päänvaivaa, koska halusin ne tarkasti samoille kohdille. Lopulta jouduin kuitenkin ummistamaan silmäni asialta, ja tyytymään nyt tähän mitä sain aikaan. Kyllähän nuo ainakin jotenkuten muistuttavat tassuja.

Hauskaa tässä nopeassa ja pienessä tassuprojektissa oli itse tekemisen ohella myös tämä kuvaussessio, johon innostuin taannoin siskoni kanssa. :)

 

Tassut on aika tarkalla ja naftillakin mitotuksella tehty vastasyntyneen vauvan jalkaan (tai miksei käteenkin, missä nykyisin näytetään mielellään pitävän sukkia), joten täytynee laittaa paketti menemään vauvaperheeseen mitä pikimmiten. Joskin koukullani on tällä hetkellä projekti liittyen tähän vauva-asiaan, jonka toivoisin ehtivän myös sukkien mukana postipakettiin... Katsotaan, katsotaan.

 ps. kuvausapuna sukat jalassa tönötti rakas 21 vuotta vanha Pokko -nukkeni ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti