lauantai 7. helmikuuta 2015

Pikatuunausta.

Joskus sitä lamppu syttyy päässä! Ja tässä taannoin eräänä aamuna se hetki koitti. Olin ostanut edellisenä iltana Jyskistä alennuksesta mustan korin töihin kaikelle pikkusälälle, mutta en ollut ihan varma kuinka tiukka kori on mitotukseltaan siihen lokeroon, johon olin sen ajatellut sujauttaa. Tajusin että jonkunlainen kahva helpottaisi asiaa huomattavasti, mikäli kori on nafti.


Ehdin jo miettiä kaiken puuhelmen liimaamisesta vetonupiksi aina ketjusilmikoiden virkkaamiseen asti, kunnes muistin Fidalta eurolla (1€!!) tekemäni huippulöydön - pitkän keinonahkatakin.


 

 
(Välillä on niitä hetkiä että kun näkee jotakin, tietää heti että tarvitsee sitä vielä johonkin. Vaikka ei sillä hetkellä vielä tiedäkkään että mihin. No tämä oli sellainen ostos, joten raaskin maksaa siitä yhden euron.)

 

Onneksi menin töihin vasta yhdeksään, niin ehdin aamupuhteina leikellä takkia vähän paloiksi ja hyödyntää siitä sopivan saumapalan vetohihnaksi koriini. Takin napit ja muut tärkeät tykötarpeet pistin tietenkin hyvään talteen.

Nahkalenkin pistin keskeltä kaksinkerroin, ja avoimen reunan pistelin muutamilla pistoilla kiinni korin reunaan. Korin laitoja tukee pahvit, mutta tuohon yläreunan ja pahvin väliin ja juuri sopiva kaistale pelkkää tuota 'kangasta', niin jaksoi tuollainen ohut neulakin pistellä läpi.


 

Ja tadaa! Mikä nopea muutaman minuutin pikatuunaus, ja hyvältä näyttää. Ainakaan siellä työpaikan hyllyssä en usko monenkaan arvaavan, mistä lenkki on lähtöisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti