keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ihan intona!

Nyt on viimepäivät tuoneet tullessaan melkoisen annoksen hämmennystä, iloa, riemunkiljahduksia ja hymyyn kaartuneita suupieliä.

Novita on julkaissut ohjeeni salmiakkitikkariin!
Aamulla tuossa aamukahvia hörppiessäni törmäsin ensin Novitan Pysy ajassa -uutiskirjeeseen sähköpostivirrassani, ja kappas vaan, oli mennä aamukahvi väärään kurkkuun. Siellähän oli tuttu tikkari yhtenä uutisotsakkeena!


Tämän jälkeen klikkailin tietysti itseni TÄNNE Novitan sivuille, ja siellähän se oli. Minun oma pieni tikkarini maailmankartalla. Kovin tuo tekovaiheessaan herätti hilpeyttä kanssaihmisissä, mutta nyt se näytti mihin pystyi! Huhhuh. Jalat irtosi hetkeksi maanpinnasta, kun olo oli niin kovin kepeä. Tai no on se vieläkin. Kerrassaan ilahduttavaa!

Ja kun oikein tarkemmin aloin miettimään, niin totesin hukanneeni sen yhden ja ainoan kuvan jonka otin Tampereella käydessäni siitä vitriinissä levänneestä tikkaristani. No, löytyi vain tämä;


Ja ihan hirveän tarkasti kun katsoo, niin tuossa ensimmäisessä vitriinissä se on kumollaan. :)

Nyt ei meinaa tulla loppua tästä tämän tytön ilakoinnista... Onneksi puikot ovat taas sauhunneet ja valmistakin on jo syntynyt, niin pääsee tästä tikkarihepulista eteenpäin. Muutamat kivat kuvatkin näistä tekeleistäni olen räpsinyt noiden keväisten ilmojen ansiosta, ja niitä tulkoon sitten seuraavaksi. Ja kohtahan saa jo livauttaa ilmoille ystävänpäiväjuttujakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti