torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi!

Niin vaihtui vuosi. Ohhoh! En voi väittää että vuosi 2014 olisi ollut elämässäni jotenkin erityisen kurja, mutta ei siinä nyt mitään mullistavan hienoakaan ollut. Se oli oikeastaan aika täynnä tavallisen ihmisen tavallista elämää - joskin nyt aloin ajattelemaan asiaa tarkemmin ja tulin siihen tulokseen, että juuri tuo tavallinen arki on sitä mullistavan hienoa. Vuosi 2014 oli siis sittenkin hieno.

Mutta hieno tulee varmaan tästä alkaneestakin vuodesta! On kliseistä sanoa että uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta kohdallani se pitää nyt harvinaisen hyvin paikkansa. Uusia kujeita on jo tammikuun aikana tiedossa, niin työjuttujen puolella kuin harrastusten suhteen (kuinka innoissaan voi ihminen uusista harrastuksista olla!).

Varsinaista vuodenvaihdetta juhlittiin täällä maltillisesti. Ystäväpariskunta oli käymässä, ja olin siis saanut hyvän syyn kiskaista joulupaketista ilmestyneen Pikku Myy -essun päälleni ja sulkeutua keittiöön!


Kaikessa kiireessä unohdin kuvata (muutamia mainitakseni) esimerkiksi salaattipöytämme, tekemäni muscovadosokerikeksit, perinteisistä hieman poikkeavat joulutortut... Ja kaiken muunkin. Mutta kakku! Rakettikakku. Siitä on kuvia.Ja onneksi onkin, vaikka itse sanonkin. Tarjolla oli limejuustokakku, jonka päälle raastoin valkosuklaata. Lisäksi olin tehnyt itsepoimituista mansikoista mansikkakastikkeen, jota jokainen sai halutessaan lirauttaa kakkupalansa päälle. Oli pakko kutsua vielä tänään ystävä käymään ja kuljettaa loput kakusta anoppilaan, jotta ei ihan koko kakkua tule itse syötyä. Oli T O D E L L A hyvää! Ja itseluottamus tuon liivatteen suhteenkin kohosi taas hieman, kun selviydyin taistelusta voittajana. :)


Kuvat ovat kurjan harmaita, mutta niin on tuo sääkin. Onneksi kevättä kohti mennään, ja kohta taas luonnonvalo antaa apunsa tälle sisällä kuvaamiselle. Siihen asti kärvistellään näiden harmaiden kuvien kanssa, mutta pidetään mieli sitäkin kirkkaampana!

Ahkeraa ja antoistaa alkanutta vuotta 2015, juuri Sinulle! ♥
Ps. Vuodenvaihdekynnet. Blingbling!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti