tiistai 27. tammikuuta 2015

Käsityöherkkua.

Viime syksynä suunnittelin kirjoittavani Teille tänne projektista, johon päätin osallistua. Sain koko projektista otettua yhden kuvan, joka ei ikinä edes päätynyt tänne asti. Se on tässä;


 

Projektin sain kyllä saatettua ihan kunnialla alusta loppuun - tein ja lähetin sen eteenpäin. Sitten kävin vielä näyttelyssä kurkkaamassa esilläollutta työtäni, mutta sen jälkeen painoin asian villasella.

Projektin nimi oli #karkkineule. Se oli Novitan, Pirkan ja Fazerin yhteistyössä järjestämä kilpailu jossa ajatuksena oli Fazerin makeisista inspiroituneena joko virkata tai neuloa joku kiva karkkikäsityö. Oman ideani sain pyöräillessäni töistä kotiin, ihan yhtäkkiä, ja lähdin siitä sitä sitten samantien toteuttamaan.


Kaikki kilpailuun osallistuneet työt pääsivät Tampereen Käsityömessuille esille, ja siellä kävijät saivat äänestää omaa suosikkiaan. Töitä oli esillä 434 (!), ja ääniä annettiin yli 4000. Tässä vaiheessa arvasin jo että pieni tikkarini oli tosiaankin varsin pieni monien muiden töiden rinnalla, joista suurin osa oli kyllä todellisia taidonnäytteitä.

Viimeviikolla minua odotti kuitenkin melkoinen yllätys. Novita muisti minua kirjeellä, jossa ilmoitti haluavansa ohjeen minun helistintikkariini! Jess! Palkkioksi on tiedossa melko messevä määrä lankaa, josta saa kyllä varmasti muutamat tikkarit lisää... :)

Nyt vain odottelen vastausta että tyydyttääkö väkertämäni ohje ja minkä väristä lankaa saan valita minulle tulevaksi. Huh, tämä oli kyllä iloinen yllätys!

Tässä ohessa vielä tarkempi katsaus tekeleeseeni.


 

 Se on siis perinteinen Fazerin salmiakkitikkari. Sanan Salmiakki kirjailu oli liian hankala homma niin minulle kuin apujoukoillekin, mutta täsmääpähän nuo värit ainakin. Kooltaan mitotettu pienen lapsen käteen, ja heiluttaessa kilisee. Eli siis herkullinen salmiakkihelistin!

1 kommentti:

  1. Ei voi koskaan tietää missä se onni ja onnellisuus on. Pitää yrittää innostua.

    VastaaPoista