lauantai 24. tammikuuta 2015

Hamahamstraaja.

Mainitsinkin jo ohimennen aiemmin, että hamahelmet ovat vieneet minut mukanaan. Tällainen tosi aikuismainen harrastus... Mutta niillä olen saanut kyllä kaikkea kivaa aikaiseksi! Muutamia juttuja ajattelin tässä jo esitellä, muutama jää odottelemaan esittelyään hieman myöhemmäksi.Super Mario ja kasvutatti (:D) osuivat silmiini jostain netin syövereistä, ja päätin kokeilla tehdä niistä parivaljakon hamahelmillä. Onnistuin kuin onnistuin! Helmiä löytyy pitkin lattioita aina monta päivää askartelutuokioiden jälkeen, mutta onneksi tuli ostettua Ikeasta niin iso helmipurkki ettei ne ihan heti pääse loppumaan. :)
Näistä tyypeistä tuli siis magneetteja, ja ne lähtivät tänään viemisiksi kyläreissulle.

 

Liimasin tuonne taakse askartelulaatikostani löytyneet magneetit. Emmin aluksi onko liimani tarpeeksi vahvaa jotta magneetti pysyy vaikka sitä irrottelisi esimerkiksi jääkaapin ovesta, mutta huoli osoittautui mitä ilmeisimmin turhaksi. Tuo magneetti ei tartu NIIIIIN tiukasti kuitenkaan etteikö sitä saisi irti, ja tuo hahmo puolestaan on niin kevyt kun on vaan noita sulatettuja helmiä. Että ei siis hätää, luulisin. Täytynee kuitenkin kokeilla vielä erilaisilla liimoilla ja magneeteillakin.


 

Nämä ovat muita aikaansaannoksiani nyt viimepäivien aikaan. Tuo panda on liikkis, ja tuo poninpääkin on jotenkin hauska. Tunnustettakoon että sitä tehdessä piti kyllä vähän katsoa mallia, ei syntynyt ihan omasta päästä :) Näiden käyttötarkoitus on vielä vähä auki - mietin että tekisin ehkä koruja. Tai magneetteja näistäkin? Katsotaan. Yksi kiva korujuttu on seuraavassa helmisatsissa tulossa, siitä laitan kuvaa tulemaan myöhemmin!

Nyt ajattelin pöllöarmeijan jälkeen tarttua ensimmäistä kertaa puikkoihin. Tarve olisi saada jotakin lämmikettä korville, muttei kuitenkaan pipoa. Katsotaan mitä saan aikaan... Palataan siihen ja hamajuttuihin seuraavaksi. Ainiin, ja yhteen herkulliseenkin juttuun! Hihii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti