tiistai 6. tammikuuta 2015

Alelöytöjä.

Tähän vuodenaikaan alennusmyynnit taitavat olla tuttu ilmiö yhdelle jos toiselle. Itsekin lankesin muutamaan alennusostokseen, jotka ajattelin vilauttaa nyt täällä.


Kirjakaupassa silmiini osui Pienen Sankarin Viittakirja, joka on siis yhdessä lapselle ja vanhemmalle kirjoitettu kirja.  Sisältö on yksinkertaisuudessaan se, että kirja sisältää ohjeita erilaisten sankariviittojen tekemiseen (ihanan yksinkertaiset ohjeet!), ja sen lisäksi sisältää muutamia puuhatehtäviä itse pienille sankareille.

Tämä kirja oli minulle tuttu jo muutamien blogien kautta sekä kirjakaupan askartelukirjahyllystä, mutta en erityisemmin ollut sitä itselleni havitellut. Nyt se oli kuitenkin niin suurella alennuksella, että en raaskinut jättää sitä kauppaan. Muutama euro useiden kymmenien eurojen kirjasta ei mielestäni ollut liioittelua, ja uskonkin että kirjalle tulee kyllä käyttöä. Ihan jo vaikka omassa työssäni!

 

Sen lisäksi kirjassa kiehtoi hyvät mallit ja kiva kuvitus. Esimerkiksi tuo supermieslogo ja pääkallomalli ovat sellaisia, joille keksin heti muutakin käyttöä kuin vain paikan viitassa.

Kirjan lisäksi ostin uuden vihon käsityötarpeisiini, lähinnä virkkaus- ja neulomishommia varten. Tein nimittäin uudenvuodenlupauksen, että kirjaan jatkossa ylös kaikki mitä olen tehnyt, silmukkamäärineen ja langanmerkkeineen. Olen turhautunut siihen että esimerkiksi villasukkaa neuloessa tulee aina uudestaan ja uudestaan miettiä paljonko niissä miesten sukissa nyt olikaan silmukoita puikoilla ja monellakos silmukalla ne pöllöt nyt oli virkattu (nyt siis työn alla valtava pöllöarmeija, siitä viikon sisällä enemmän!). Vähän siis armoa tätä päänuppiakin kohtaan, kun voi tarpeen tullen luntata vihosta edellisiä tekeleitä.

Ja vihkosen lisäksi löytyi puunappeja. Tai eihän nuo nyt nappeja sanansa varsinaisessa merkityksessä ole, mutta kuitenkin. Olen viimeaikoina entistä enemmän ihastunut kaikkeen puujuttuun, joten näille keksin jo heti kaupassa käyttötarkoituksen. Ihan ensimmäisenä ja ihan pienimmistä puunapeista syntyikin jo samana iltapäivänä korvikset, isommille tulee käyttöä lähempänä ystävänpäivää.
 


Nyt tosiaan tällä hetkellä työnalla on yksi työläämpi virkkausoperaatio, ja sitten se jo aiemmin mainitsemani muutama pieni yksityiskohta kodista. Koska lauta on saatu vihdoin maalattua (!), se pääsee ehkä tänään paikalleen ja saan siitä otettua viimeisetkin kuvat tänne blogin puolelle. Sitä siis seuraavaksi tiedossa.

Pirtsakkaa pakkaspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti