lauantai 25. lokakuuta 2014

Täällä ollaan - edelleen.

Näköjään tästä blogista tulee aina välillä tällaisia pikkuiruisia hengähdystaukoja. On pidellyt jälleen aika kiirettä; ystävä tarvitsee apua, koti on kuin pommin jäljiltä, töitä pitää tehdä... Ja kaiken tämän päälle välillä vaan tarvitsee sitä sellaista omaakin aikaa, kun saa vaan tuijottaa seinään ja neuloa villasukkaa. Äkkiä ne tuollaisen seassa rämpiessä ne viikot kuluvat.

Palatakaseni viikontakaiseen näytän kuitenkin pari pientä käsintehtyä lahjaa, jotka äiti minulta sai;


Tein äidille siis kaulakorun, tuollaisen ruusuriipuksella olevan nahkanyörikorun. Nuo nahkakorut ovat nyt kaikenkaikkiaan vieneet sydämeni, ja voisin varioida niitä varmaan loputtomiin. Muutamat uudet tarvikkeet tuossa odottavatkin tekijäänsä, josko huomenna aamulla omassa rauhassa saisin ne valmiiksi. Voisivat sitten lähteä uusille omistajilleen :)


Kaulakorun lisäksi paketti sisälsi rannekorun, joka oli myös tuota samaista nahkamatskua. Siinä juju piili noissa reunoilla olevissa ohuemmissa nyöreissä, joissa roikkui muutama lehtiriipus loistoa antamassa. Keskellä kulki sitten tuollainen palmikoitu nyöri. Lukkosysteemiksi laitoin tässä tuollaisen magneettilukon, koska mielestäni se on tosi näppärä moneen tarkoitukseen. Aluksi pelkäsin sen aukeilevan helposti, mutta pelko osoittautui turhaksi. Ainut hankaluus tuossa korussa on nuo leveiden hopeisten kiinnikkeiden melko terävät reunat, jotka kyllä tarttuvat helposti sellaisiin vaatteisiin jotka ovat yhtään tarttumisalttiita. :(

Toki mukana oli myös itsetehty kortti, joka näytti tänä vuonna tältä:


Kupliva drinkkilasi onnitteli siirtymisestä uutta ikävuotta kohti. Reunoja koristivat uudet leimasimeni, ja niissä oli vielä pienet timangit näköä antamassa. Hillitty, mutta ihan tyylikäs.

 

Tällaista nyt, viikon jälkijunassa. Jakkapahan saan tartuttua toimeen ja tehtyä ne loput korut valmiiksi, niin vilauttelen kuvaa niistäkin. On tämä joulualus vaan siitä hankalaa aikaa tästä bloginäkökulmasta, että ei oikein uskalla vielä mitään joululahjaksi tehtyä täällä julkaista, ja niitä nyt aika kovaa vauhtia tuntuu syntyvän. Ja sitten kun noita villasukkia tulee tehtyä ihan liukuhihnalta, niin ei aina viitsisi vain niitäkään esitellä. Yritetään kuitenkin, tuleehan sitä aina kaikkea pientä puuhailtua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti