lauantai 4. lokakuuta 2014

Roikkumaan jäänyt pikkuprojekti.

Ärsyttää, kun välillä on ihan pieniäkin projekteja jotka tuppaavat jäädä roikkumaan pidemmäksi aikaa. Todellisuudessa sen tietää että projektin loppuunsaattaminen vie ehkä noin puolisen tuntia, mutta aina on jotain muuta niin paljon tähdellisempää ettei siihen hommaan kykene tarttumaan. No, nyt päätin ettei enää ainuttakaan tekosyytä ja näin ollen prjoekti on vihdoin taputeltu valmiiksi!

Kaikki lähti siis tyhjentyneestä punajuuripurkista, ja valtavasta nappipussista jonka sain syntymäpäiväpaketissani.


 

Silloin tajusin, ettei nuo uudet pienet nappiaarteet kyllä millään ilmeellä mahdu sinne vanhaan nappipurkkiini, jonne olen viimeaikoina lähinnä heitellyt satunnaista tyhjästä ilmestyneitä orpoja nappeja. No, koska tuollainen lasipurkki nappisäilönä nyt vaan yksinkertaisesti toimii, päätin tuunata tästäkin sellaisen.

 
Tähän projektiini kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tätä ostamaani liitutaulutarraa! Oli muuten iso yllätys, että kahdeksan euron (8€) hintaan tätä tulee rullassa pari metriä, ja bonuksena vielä useampi eriväinen liitukin. Itse tarran käyttäminen sujui vaivatta - piirsin takapuolelle mallin ja leikkasin viivaa pitkin. Sitten vain takaa tarrapuoli irti, ja tadaa;


 

 

Tuo niin sanottu etiketti on pyöreä johon kirjoittelin vain muutamalla erivärisellä liidulla, ja tuonne purkin toiselle kyljelle laitoin sitten muutaman pienen pyöreän liitutaulunapin. Vähän oli nuo liidut haastavia tuohon piirtämiseen kun liidun pää nyt ei ole erityisen terävä, mutta tuskin kukaan tätä niin tarkkaan katselee :) Joskin tässä kuvassa ollaan jo onnellisesti voiton puolella, oli nimittäin muutama turhautuneempikin hetki projektin aikana...

 

Esimerkiksi se, kun koko valtava nappipussi repesi sitä avatessani ja napit lensivät pitkin kämppää. Vielä vuorokausi tapahtuneen jälkeenkin niitä nappeja putkahteli esiin, heh.

 

Lopputulemana olkoon helpotus siitä, että tämä purkki on nyt vihdoin hyllyssä eikä enää takaraivossani kummittelemassa. Kätevää on tuo liitutaulutarrakin, siitä tykkään. Sen käyttätarkoituksta tosin tulee jatkossa miettiä tarkkaan - tähän projektiin se kävi, koska minun ei tarvitse päivittäin pidellä nappipurkkia käsissäni. Mikäli tarvitsisi, saisin olla jatkuvasti piirtelemässä purkinkylkeen uusia tekstejä kuluneiden tilalle.
 

Ps. Lähtipä postin mukana muuten pieni pikaprojekti yllärinä äidille muun ohessa;


Pps. Tänään sain olla mukana eräässä mahtavassa käsityötapahtumassa - joskin vielä myyntipöydän väärällä puolella. Palaan siihen vielä myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti